Ακολουθήστε μας στο Google news
Τα νέα στην ΑΕΚ Λάρνακας είναι σπουδαία, αφού αναμένεται να επιστρέψει στη βασική ενδεκάδα απέναντι στην Ομόνοια Λευκωσίας ο Έκτορ Χέφελ, παίρνοντας τη θέση του Τόμας στο «ντέρμπι» της 14ης αγωνιστικής περιόδου.
Ο Ολλανδός έχει δείξει την ποιότητα που διαθέτει, και θα δώσει λύσεις στη δημιουργία κόντρα σε έναν σύλλογο που έριξε πεντάρα στους Λαρνακείς στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.
Πρώτος στόχος για το σύνολο του Ιμανόλ Ιδιάκεθ αποτελεί η παραμονή στην κορυφή, ενώ η εκδίκηση για το «μεγάλο» σκορ, δε θα περάσει σε δεύτερη μοίρα, παρόλο που η ΑΕΚ δείχνει διαφορετική νοοτροπία από τις υπόλοιπες ομάδες του νησιού μας.
Ο «μικρός» προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Μουρίγιο παραμένει αμφίβολος, και όλα θα εξαρτηθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο για τη συμμετοχή του.
Να θυμίσουμε πως ο Ισπανός αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με την Πάφο από τον Τρουγιόλς, με τους γιατρούς να κάνουν ότι μπορούν για να επιστρέψει στο ματς με την Ομόνοια.
Τέλος, ένα ξεχωριστό μεσημέρι πέρασε την Πέμπτη (30/11) η ΑΕΚ, καθώς ήταν προσκεκλημένη από τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου «Souvlaki Express» στη Λάρνακα...
Δείτε ΕΔΩ περισσότερα...
Δεσπόζει ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ στο σημερινό πρόγραμμα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS