Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Ιντερνασιονάλ δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέδο και αναμένονται άμεσα εξελίξεις στο θέμα του έμπειρου κεντρικού αμυντικού. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα UOL, ανέφερε ότι οι «πράσινοι» ζήτησαν 500.000 ευρώ για να παραχωρήσουν τον παίκτη.
Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες των Βραζιλιάνων, η Ιντερνασιονάλ έκανε νέα πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Μολέδο, η οποία όμως κρίθηκε ανεπαρκής από τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού». Στο σχετικό ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρεται ότι ο Παναθηναϊκός ζήτησε 500.000 ευρώ για να δώσει το «οκέι», αλλά η Ιντερνασιονάλ δεν είναι διατεθειμένη να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις των «πράσινων». Η Ιντερνασιονάλ θέλει να εκμεταλλευτεί τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός και γι’ αυτό το λόγο πιέζει τους «πράσινους», ωστόσο θεωρείται δύσκολο να γίνει μεταγραφή με λιγότερα χρήματα.
Η Ανόρθωση ενδιαφέρεται να ενισχύσει την μεσαία της γραμμή με τον Μπακούνα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS