Ακολουθήστε μας στο Google news
Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Sun», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να προσφέρει επέκταση συμβολαίου στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.
Ο Πορτογάλος προπονητής των «Κόκκινων Διαβόλων», Ζοσέ Μουρίνιο, είναι απολύτως ικανοποιημένος από την εντυπωσιακή επάνοδο του 36χρονου Σουηδού σούπερ σταρ σε αγωνιστική δράση μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του στο αριστερό γόνατο τον Απρίλιο, στον προημιτελικό του Europa League με την Άντερλεχτ (2-1) και επιθυμεί να τον διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του έως το καλοκαίρι του 2019, δίνοντας του έτσι την ευκαιρία να προσθέσει τον τίτλο της Premier League στο ήδη πλουσιότατο βιογραφικό του.
Πηγή: www.sdna.gr
Ο Πάολο Τραμετσάνι όταν πρωτοήρθε στην Κύπρο έκανε ντεμπούτο κόντρα στην ομάδα που θα προπονήσει την νέα σεζόν
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS