Ακολουθήστε μας στο Google news
Στην ΑΕΚ έχουν μπει ήδη σε ρυθμούς ντέρμπι. Το παιχνίδι κόντρα στους «πράσινους» έρχεται σε ένα ιδανικό χρονικό σημείο, για να πάρει την «εκδίκησή» της για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου.
Στη σημερινή προπόνηση όπου άρχισε η προετοιμασία, ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ είδε τους παίκτες του να ολοκληρώνουν το κανονικό πρόγραμμα. Ο Βάσκος τεχνικός θα έχει στη διάθεση του και τον Χέφελ που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Έτσι, ετοιμάζει τα πλάνα του έχοντας πληθώρα επιλογών μπροστά του, για να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Οι «κιτρινοπράσινοι» θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω, μετά από την βαριά ήττα του πρώτου γύρου με 5-2. Μάλιστα, οι τελευταίες εμφανίσεις και τα αποτελέσματα, έχουν φέρει και την απαραίτητη ψυχολογία στο στρατόπεδο των Λαρνακέων.
Σε συνδυασμό και με την βαθμολογική συγκομιδή που την άφησε μόνη στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, η ΑΕΚ θέλει πάση θυσία το τρίποντο που θα την κρατήσει στην κορυφή.
Ο ΑΠΟΕΛ έκανε μεταγραφή καθώς ανακοίνωσε τον 23χρονο μέσο Geovane Meurer
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/07 @ 09:06
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
19/07 @ 21:08
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ.
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS