Ο Εμπεσίλιο στην συνέντευξη που παραχώρησε μετά το τέλος του παιχνιδιού της ομάδας του στην Λάρνακα κόντρα στον Ερμή Αραδίππου, κλήθηκε μεταξύ άλλων να σχολιάσει και την δική του απόδοση κι αν ο ίδιος είναι ευχαριστημένος από αυτή.
Ο Ολλανδός μέσος του ΑΠΟΕΛ δεν απέκρυψε την αλήθεια στην απάντηση που έδωσε λέγοντας ουσιαστικά, ότι δεν είναι ευχαριστημένος και περιμένει πολύ περισσότερα από τον ίδιο του τον εαυτό. «Όχι και τόσο. Δεν έκανα το καλύτερο παιχνίδι. Μπορώ γενικότερα να δώσω περισσότερα. Έχω σκοράρει μόλις ένα τέρμα και ξέρω ότι μπορώ να φέρω περισσότερα την ομάδα. Είμαι απαιτητικός με τον εαυτό μου. Θέλω περισσότερα γκολ και ασίστ αλλά νομίζω θα έρθουν».Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη ΕΔΩ!
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.