Ακολουθήστε μας στο Google news
Τρεις παίκτες που πάτησαν το χορτάρι του ΓΣΖ, δεν έχουν δικαίωμα στην αναμέτρηση του Σαββάτου και πάλι ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Νεόφυτος Νεοφύτου, έβγαλε από το τσεπάκι του την κίτρινη κάρτα τέσσερις φορές.
Ωστόσο, οι Τσίνα, Iμερένκοφ και Νούνο Μοράις που δέχθηκαν την κίτρινη κάρτα, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA, διότι συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό καρτών.
Έτσι, οι δύο προπονητές καλούνται να ετοιμάσουν τα πλάνα τους χωρίς αυτούς τους τρεις παίκτες, ενώ να σημειώσουμε πως για τον Ερμή, αποχώρησε τραυματίας και ο Τσούμου από την αναμέτρηση.
Πρώτη συνάντηση για τους διεθνείς μας ενόψει των αγώνων με Αυστρία και Ρουμανία.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
22/08 @ 13:04
Οι επιλογές της τεχνικής ηγεσίας του Εθνικού την σεζόν 2025/26.
22/08 @ 10:00
Τα δύο γκολ από ΑΕΚ και Ομόνοια την Πέμπτη μπορεί να μην έφεραν νίκες όμως δημιούργησαν ένα μεγάλο ρεκόρ για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.
BEST OF THEMASPORTS