Δηλώσεις παραχώρησε στη κάμερα της Cytavision μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στον Ερμή ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Μηνάς Αντωνίου.Διαβάστε αναλυτικά:Για τον αγώνα: «Το φετινό πρωτάθλημα δεν έχει εύκολα παιχνίδια. Πρέπει να μπεις σοβαρός. Έπρεπε να κερδίσουμε για να πλησιάσουμε την κορυφή. Θα πάμε το ίδιο σοβαρά και το Σάββατο για να κερδίσουμε».
Για το γκολ του: «Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα και όχι ποιος θα βάλει το γκολ. Με σκληρή δουλειά στην προπόνηση οι κόποι ανταμείβονται».
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.