Ακολουθήστε μας στο Google news

Δείπνο προς τιμή των Χορηγών της Κ.Ο.Α., ΚΕΟ, και ΟΠΑΠ Κύπρου παρέθεσε στη Ψαροταβέρνα  «Το Παραγάδι» στην Λευκωσία, το βράδυ της Δευτέρας, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου (Κ.Ο.Ε.Π.). Στο δείπνο παρέστησαν, εκτός από όλα τα Μέλη του Δ.Σ. της ΚΟΕΠ, ο Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ κ. Δημήτρης Λεοντής, το Μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΑ κ. Τάσος Προκοπίου, ο Ανώτερος Λειτουργός του Κ.Ο.Α. κ. Πάρης Αβρααμίδης, ο Αναπλ. Επαρχιακός Διευθυντής της ΚΕΟ Λευκωσίας κ. Γιάννος, και ο κ. Ισίδωρος Μακρίδης εκ μέρους του ΟΠΑΠ Κύπρου. Ο Πρόεδρος της Κ.Ο.Ε.Π. κ. Ανδρέας Ματσάγγος, καλοσωρίζοντας τους αξιωματούχους των 3 Χορηγών τους, χαρακτήρισε το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Κύπρου σαν τον πιο αγνό θεσμό, και πως πρέπει να διαφυλαχθεί σαν κόρη οφθαλμού και ταυτόχρονα τους ευχαρίστησε θερμά για την διαχρονική οικονομική στήριξη τους, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «με τέτοιους φίλους το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο του Τόπου μας, και παρόν αλλά και μέλλον έχει». Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε για τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού που παρά τις οικονομικές περικοπές του Ετήσιου Προυπολογισμού τους, ο ΚΟΑ εξακολουθεί να παραμένει ο μεγαλύτερος «αιμοδότης» του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!-ThemaSports
01/07 @ 15:21

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!

Ο Φαμπιάνο παραχώρησε συνέντευξη στο OMONOIA TV.

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

Επίσημο με Ντρέκσα-ThemaSports
29/06 @ 13:23

Επίσημο με Ντρέκσα

Στην ΑΕΖ συνεχίζει την καριέρα του ο Πάβελ Ντρέκσα

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ