Ακολουθήστε μας στο Google news

Το ΘΟΪ Λακατάμιας, όπως οι περισσότεροι φίλοι του ποδοσφαίρου γνωρίζουν, πήρε αξιοσημείωτη απόφαση το καλοκαίρι.

Παραχώρησε στον Οθέλλο μια από τις δυο του ομάδες στην ηλικιακή κατηγορία U16. Κι αυτό προκειμένου η ομάδα της Αθηένου να μην διαγραφεί από τα μητρώα της ΚΟΠ. Έτσι, λοιπόν, η δεύτερη ομάδα των 16αρηδων του ΘΟΪ, αγωνίζεται ως Οθέλλος. Την περασμένη Κυριακή (26/11), οι άνθρωποι της ομάδας της Λακατάμιας εξέπληξαν πάλι θετικά. Ο Οθέλλος φιλοξενούσε την ΑΕΖ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Κάτω των 16. Οι Ζακακίωτες θα παρατάσσονταν μειονεκτώντας αριθμητικά, καθώς λόγω απουσιών έβγαζαν μόνο 10άδα… Όταν το πληροφορήθηκε αυτό ο προπονητής της δεύτερης ομάδας των 16αρηδων του ΘΟΪ (που αγωνίζεται ως Οθέλλος), αποφάσισε να «κατεβάσει» κι αυτός 10άδα… Ρίσκαρε, δηλαδή, επιλέγοντας ωστόσο να υπηρετήσει τις αρχές του Τίμιου Παιχνιδιού. Εδώ να σημειωθεί ότι η ομάδα του φλέρταρε με την πρώτη 3άδα πριν από το παιχνίδι, ενώ ο αγώνας με την ΑΕΖ προμηνυόταν αμφίρροπος… Πράγματι, η ομάδα του κόουτς κινδύνεψε από την ΑΕΖ. Στο τέλος όμως η ομάδα του ΘΟΪ που αγωνίζεται ως Οθέλλος πήρε τη νίκη με 2-0! Και ηθικά κερδισμένοι και με τους τρεις βαθμούς στο χέρι! Όσα μπράβο κι αν πεις στην προκειμένη, θα είναι λίγα.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!-ThemaSports
01/07 @ 15:21

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!

Ο Φαμπιάνο παραχώρησε συνέντευξη στο OMONOIA TV.

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

Επίσημο με Ντρέκσα-ThemaSports
29/06 @ 13:23

Επίσημο με Ντρέκσα

Στην ΑΕΖ συνεχίζει την καριέρα του ο Πάβελ Ντρέκσα

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ