Ακολουθήστε μας στο Google news

Το «σκανάρισμα» μετεγγραφικών στόχων συνεχίζεται για την Ομόνοια και δη τον προπονητή, Πάμπο Χριστοδούλου, καθώς και τον τεχνικό διευθυντή, Μάκη Παπαιωάννου, στη Βουλγαρία. Οι ιθύνοντες της Ομόνοιας βρίσκονται στη χώρα των Βαλκανίων όπου την Τρίτη παρακολούθησαν την αναμέτρηση της Σλάβια Σόφιας με την Τσέρνο Μόρε, ενώ την Τετάρτη είδαν το παιχνίδι Πιρίν με την Ετάρ, όπου οι γηπεδούχοι με ανατροπή, μιας και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-1, κέρδισαν με 3-2. Ο κύκλος παιχνιδιών που είναι στην... ατζέντα του Πάμπου Χριστοδούλου και Μάκη Παπαιωάννου για να παρακολουθήσουν στη Βουλγαρία κλείνει την Πέμπτη με την αναμέτρηση Βερέγια – Λουντόγκορετς. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί, ότι για την περίπτωση ενίσχυσης για τη θέση του τερματοφύλακα, οι δύο «τριφυλλοφόροι» άνδρες παρακολούθησαν την Τρίτη την κόντρα της ομάδας ενός Ελλαδίτη πορτιέρο, του Αντώνη Στεργιάκη, της Σλάβιας Σόφιας, και αυτής του Εμίλ Μιχαήλοφ, της Τσέρνο Μόρε.  Τα μάτια Πάμπου Χριστοδούλου και Μάκη Παπαϊωάννου ήταν περισσότερο στραμμένα στον πορτιέρο της Τσέρνο Μόρε, όπου δέχθηκε και τα δύο γκολ, μιας και η Σλάβια Σόφιας επικράτησε με 2-0. Το πως παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες στο παιχνίδι της Τρίτης, Σλάβια Σόφιας - Τσέρνο Μόρε
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!-ThemaSports
01/07 @ 15:21

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!

Ο Φαμπιάνο παραχώρησε συνέντευξη στο OMONOIA TV.

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

Επίσημο με Ντρέκσα-ThemaSports
29/06 @ 13:23

Επίσημο με Ντρέκσα

Στην ΑΕΖ συνεχίζει την καριέρα του ο Πάβελ Ντρέκσα

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ