Ακολουθήστε μας στο Google news

Η εταιρεία Pluton Travel & Tours στηρίζει έμπρακτα τον Κυπριακό αθλητισμό και το απέδειξε για μια ακόμη φορά με την χορηγία που έδωσε στην Εθνική μας στο Καράτε. Η Εθνική Καράτε θα ταξιδέψει στην Ιταλία και θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Καράτε που θα λάβει χώρα από τις 29 Νοεμβρίου μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου. Η εταιρεία Pluton Travel & Tours λοιπόν δίπλα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Από πλευράς της εταιρείας μίλησε ο Διευθυντής Αντώνης Αντωνίου ενώ από την Εθνική ομάδα τον λόγο πήρε ο προπονητής Τάσος Βασιλείου. Από την πλευρά του ο κ. Αντωνίου ανάφερε ότι «Ό,τι καλύτερο σε όλους. Είναι τιμή μας σαν εταιρεία να είμαστε χορηγοί της Κυπριακή Ομοσπονδίας παραδοσιακού Καράτε. Πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα, στους προπονητές, στους παίχτες και σε όλα τα παιδιά. Πάντα θα είμαστε χορηγοί και υποστηρικτές ειδικά των Εθνικών ομάδων που ανεβάζουν το επίπεδο της Κύπρου και κάνουν το νησί μας πιο γνωστό στο εξωτερικό. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία, πάντα επιτυχίες και πάντα ό,τι καλύτερο στην ζωή όλων των αθλητών.» Ο ομοσπονδιακός προπονητής τόνισε «Από την πλευρά μου ως προπονητής της Εθνικής ομάδας παραδοσιακού Καράτε θα ήθελα να ευχαριστήσω των Διευθυντή της εταιρείας Pluton Travel & Tours για την υποστήριξη προς την Κυπριακή ομάδα. Εμείς μέσα από την αθλητική προσπάθεια που κάνουμε θα προσπαθήσουμε ό,τι καλύτερο για την Κύπρο μας. Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα θα γίνει από τις 29 Νοεμβρίου μέχρι της 4 Δεκεμβρίου στην Ιταλία. Προετοιμαστήκαμε και προετοιμαζόμαστε παρά τα όποια μικρά προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν και θα πάμε εκεί για το καλό της μικρής μας Κύπρου.» Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:    
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ- Σκόραρε ο Καμπρέρα-ThemaSports
03/07 @ 20:52

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ- Σκόραρε ο Καμπρέρα

Η ΑΕΚ Λάρνακας ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στην Ολλανδία. Με τον Καμπρέρα να μειώνει και να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τα «κιτρινοπράσινα».

Πάφος - Παναθηναϊκός 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν οι δύο κυπελλούχοι-ThemaSports
03/07 @ 19:23

Πάφος - Παναθηναϊκός 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν οι δύο κυπελλούχοι

Το δεύτερο φιλικό της Πάφος FC επί αυστριακού εδάφους δεν ξέφυγε από τη μετριότητα, με τους Κυπελλούχους να δημιουργούν ελάχιστες φάσεις και να μένουν αναπόφευκτα στο 0-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ-ThemaSports
02/07 @ 16:53

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ

Η Πάφος FC δίνει το τελευταίο της αγώνα επί Αυστριακού εδάφους αύριο στις 17:30, με αντίπαλο τον κυπελλούχο Ελλάδας, Παναθηναικό.

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς-ThemaSports
02/07 @ 15:14

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς

Η ανακοίνωση.

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!-ThemaSports
02/07 @ 15:58

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!

Παίκτης της ΑΕΚ μπορεί να θεωρείται ο Ρομπέρτο «Τούκου» Περέιρα! H «Ένωση» ολοκλήρωσε το deal με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ως το 2026.

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»-ThemaSports
02/07 @ 14:40

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»

Kαλεσμένος στην εκπομπή του SPORT24, Euro Morning Show, ήταν ο Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος μίλησε για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα, το Euro 2024, τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι άλλα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ