Ακολουθήστε μας στο Google news

Τέλος της αναμέτρησης στο "Δασάκι". Μείνετε συντονισμένοι στο Themasports για τον απόηχο του αγώνα. 90 Τρία θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων. 81΄Αλλαγή για τους φιλοξενούμενους. Έξω ο Άλβες μέσα ο Καμαρά. 75' ΓΚΟΛ 1-2 Γυρίζει το παιχνίδι η "Κυρία" με τον Σισέ σε γύρισμα του Άλβες. 73' ΓΚΟΛ 1-1 Σε κόρνερ του Ράγιος ο Βίκτορ πήρε την κεφαλιά και ισοφάρισε. 72' Άγγιξε και δεύτερο γκολ η ξυλοτύμπου όμως ο Αρούς έδιωξε σε κόρνερ. 70' Κεφαλιά του Σισέ κόβεται στη γραμμή. 63' Κεφαλιά του Γκάντσιεφ, αποκρούει ο τερματοφύλακας της Ξυλοτύμπου. 61' Σουτ του Σισέ, περνά δίπλα από το δοκάρι. 57' Έξω ο Παλάνκα μέσα ο Σισέ. 49΄ Κίτρινη στον Κωνσταντίνου 46' Αλλαγή με τον Ράγιος να παίρνει τη θέση του Οικονομίδη. 18:01 Έναρξη δευτέρου μέρους. 45' Τέλος πρώτου ημιχρόνου. 44' Κίτρινη κάρτα στον Άλβες. 42' Δοκάρι για την "Κυρία" σε σουτ του Πηλέα. 38΄ΓΚΟΛ 1-0  Η Ξυλοτύμπου μετά από υποδειγματική αντεπίθεση. 33' Σουτ του Αράζ, διώχνει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. 31' Παραμένει το 0-0 στο "Δασάκι". Η ομάδα της Ξυλοτύμπου κλείνει καλά τους χώρους. 24' Καλή στιγμή για την Ανόρθωση. Κεφαλιά του Ντουγκλάο πέρασε λίγο έξω. 17' Σουτ του Σιβού βρίσκει στα σώματα των αμυντικών και αποκρίνεται η μπάλα. 12' Η Ανόρθωση κρατάει μπάλα χωρίς όμως να είναι απειλητική και γυροφέρνει την αντίπαλη περιοχή. 5' Χωρίς κάτι το αξιόλογο μέχρι στιγμής στην αναμέτρηση. 16:59 Έναρξη στην αναμέτρηση... 16:57 Είσοδος στον αγωνιστικό χώρο από τις δύο ομάδες. 16:55 Λίγος ο κόσμος στις κερκίδες, δεν ξεπερνούν τους 250. 16:52 Στα αποδυτήρια οι παίκτες για να ετοιμαστούν για την αναμέτρηση. 16:43 Χαμηλή η θερμοκρασία στο "Δασάκι" όμως δεν αναμένεται βροχόπτωση. 16:35 Στον αγωνιστικό χώρο και οι δύο ομάδες. 16:31 Να υπενθυμίσουμε πως η αναμέτρηση είναι νοκ-αουτ για τον Α' γύρο και ο νικητής θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. 16:22 Οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων κάνουν την είσοδό τους. Οι ενδεκάδες: Ξυλοτύμπου: Πιέρα, Κουμάσης, Μιχαήλ, Π. Ταύρου, Μπασόφ, Χάτζιαρος, Βασιλείου, Κωνσταντίνου, Χούτρης, Βελκόφ, Αριστοδήμου Ανόρθωση: Καλησπέρα σας, Μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη του αγώνα Π.Ο. Ξυλοτύμπου-Ανόρθωσης, στο πλαίσιο του Ά γύρου του Κυπέλλου Κύπρου.
Να υπενθυμίσουμε πως ο αγώνας είναι μονός, με την Ανόρθωση να θέλει να πάρει τη νίκη-πρόκριση με καθαρό σκορ, έτσι ώστε ο Ρόνι Λεβι να δώσει παιρετέρω ανάσες σε κάποιους παίκτες.
Από την άλλη, η Ξυλοτύμπου, θέλει να παίξει και να ευχαριστηθεί την αναμέτρηση όσο γίνεται, και γιατί όχι να βάλει δύσκολα στη Κυρία.  
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!-ThemaSports
01/07 @ 15:21

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!

Ο Φαμπιάνο παραχώρησε συνέντευξη στο OMONOIA TV.

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

Επίσημο με Ντρέκσα-ThemaSports
29/06 @ 13:23

Επίσημο με Ντρέκσα

Στην ΑΕΖ συνεχίζει την καριέρα του ο Πάβελ Ντρέκσα

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ