Ιταλικά Μέσα υποστηρίζουν πως Ρόμα και Μανωλάς τα έχουν βρει σε νέο συμβόλαιο με την ρήτρα να ανεβαίνει στα 37.000.000 ευρώ.
Νέο... αυξημένο (απ όλες τις απόψεις) φαίνεται ότι θα υπογράψει με την Ρόμα ο Κώστας Μανωλάς.
Όπως τονίζουν Μέσα στην Ιταλία, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός συμφώνησε να μπει ρήτρα ύψους 37.000.000 ευρώ, ενώ το pagineρomaniste.com, υποστηρίζει πως οι αποδοχές του Μανωλά θα εκτοξευθούν 3.500.000 ευρώ μαζί με μπόνους, από τα 2.800.000 που είναι.
Επίσης, οι «λύκοι» θέλουν να ισχύουν οι άνωθεν όροι μόνο για ομάδες εκτός Ιταλίας.
gazzetta.gr
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.