Ακολουθήστε μας στο Google news![](https://themasports.tothemaonline.com/assets/images/gnews.svg)
Ματς πρεμιέρας μήνα Νοέμβριο στο ΓΣΖ με τον Ερμή να υποδέχεται το ΑΠΟΕΛ σε εξ’ αναβολής αγώνα που ήταν προγραμματισμένος να γίνει στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής. Ματς με πολλές ιδιαιτερότητες μιας και πολλοί ποδοσφαιριστές και από τις δύο ομάδες δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν καθώς δεν ήταν δηλωμένοι στα ρόστερ των ομάδων τους όταν ήταν προγραμματισμένο να γίνει ο αγώνας.
Η Bet on Alfa προσφέρει στο κουπόνι της ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές για το σημερινό ματς, στο οποίο προβάλλει σαν φαβορί το ΑΠΟΕΛ με την απόδοση του διπλού να είναι στο 1.39. Ο άσος για νίκη του Ερμή προσφέρεται στο 6.80, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα έχει απόδοση 4.50. Στ9 1.60 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, στο 2.10 το under 2.5 goals, ενώ η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 1.85.
*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.
Μπείτε τώρα στο
www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και παίξτε κυπριακό ποδόσφαιρο πιο εύκολα από ποτέ, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa.
Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, που θα συντονιστούν με το ΡΙΚ-1 στις 19.45, θα περιμένουν να δουν άλλη ομάδα, απ’ αυτήν που τους έχει πικράνει (με τις συνεχόμενες αποτυχίες) τους τελευταίους μήνες στο πρωτάθλημα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/02 @ 12:36
Το μήνυμα του Μάριου Ηλιόπουλου για την απώλεια του Τάκη Οικονομόπουλου.
13/02 @ 11:52
Mε τον κόσμο στο πλευρό της θα είναι απόψε η Πάφος στο ΓΣΠ κόντρα στην Ομόνοια.
13/02 @ 11:05
Ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφος FC, Χριστόφορος Ματθαίου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0.
13/02 @ 10:58
Οι Νεϊμάρ και Μέμφις Ντεπάι άφησαν στην άκρη τις διαχρονικές διαφορές της Κορίνθιανς με την Σάντος και δίδαξαν ποδοσφαιρικό πολιτισμό στο φινάλε του ντέρμπι, με τους δύο Βραζιλιάνους άσους να ανταλλάσουν φανέλες και παπούτσια.
13/02 @ 10:39
Ηγέτης με όλη τη σημασία της λέξης –τουλάχιστον εντός αγωνιστικού χώρου- είναι ο μεταμορφωμένος Ουσμάν Ντεμπελέ. Με τον Λουίς Ενρίκε έβαλε μυαλό και έβγαλε τον καλύτερο του εαυτό.
13/02 @ 10:24
Ο Βιρτζίλ Φαν Ντάικ, εμφανώς εκνευρισμένος, με το 2-2 της Λίβερπουλ κόντρα στην Έβερτον, θέλησε να γίνει... ερειστικός στις δηλώσεις του μετά το ματς.
BEST OF THEMASPORTS