Ο Φώτης Παπουλής έλυσε τον γρίφο του Εθνικού Άχνας, ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λεμεσού, σκόραρε με πλασέ, νικώντας επιτέλους για τους γηπεδούχους τον εκπληκτικό Μπογκατίνοφ.
Αξίζει να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο τέρμα, είναι το πρώτο του Φώτη στο πρωτάθλημα, εκεί όπου επέστρεψε δριμύτερος, ύστερα από σοβαρό τραυματισμό. Όλα αποκαταστάθηκαν, και δίχως αμφιβολία, ο Παπουλής νιώθει ευλογημένος που αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο ξανά.
Δείτε το γκολ:Το 2-0 δεν άργησε να έρθει με τον Έκτορ Γιούστε να απλοποιεί τα «πράγματα» στο Τσίρειο στάδιο.
Ενώ 10 λεπτά αργότερα, ο Ζελάγια «καθάρισε» για τα καλά.
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.