Ο Φώτης Παπουλής έλυσε τον γρίφο του Εθνικού Άχνας, ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λεμεσού, σκόραρε με πλασέ, νικώντας επιτέλους για τους γηπεδούχους τον εκπληκτικό Μπογκατίνοφ.
Αξίζει να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο τέρμα, είναι το πρώτο του Φώτη στο πρωτάθλημα, εκεί όπου επέστρεψε δριμύτερος, ύστερα από σοβαρό τραυματισμό. Όλα αποκαταστάθηκαν, και δίχως αμφιβολία, ο Παπουλής νιώθει ευλογημένος που αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο ξανά.
Δείτε το γκολ:Το 2-0 δεν άργησε να έρθει με τον Έκτορ Γιούστε να απλοποιεί τα «πράγματα» στο Τσίρειο στάδιο.
Ενώ 10 λεπτά αργότερα, ο Ζελάγια «καθάρισε» για τα καλά.
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.