Ακολουθήστε μας στο Google news
Η εντός έδρας ισοπαλία (0-0) της Μίλαν με την Τορίνο αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής για τη διοίκηση της διάσημης ιταλικής ομάδας, η οποία ανακοίνωσε τη Δευτέρα την απόλυση του Βιτσέντζο Μοντέλα, με τον Τζενάρο Γκατούζο να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των «ροσονέρι».
Η Μίλαν έμεινε στην 7η θέση της Serie A και η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε επίσημα την απομάκρυνση του Μοντέλα και την πρόσληψη του Γκατούζο.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Μίλαν, ο Γκατούζο αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας έως το τέλος της σεζόν. Ο παλαίμαχος μέσος των «ροσονέρι» ήταν προπονητής της δεύτερης ομάδας του συλλόγου, ενώ κατά το παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο των ΟΦΗ, Παλέρμο, Σιόν και Πίζα. Ο Μοντέλα είχε αναλάβει τη Μίλαν τον Ιούλιο του 2016 και πλήρωσε τα άσχημα αποτελέσματα στη Serie A, αλλά και στο Europa League, όπου είναι στον ίδιο όμιλο με την ΑΕΚ.
Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
22/08 @ 13:04
Οι επιλογές της τεχνικής ηγεσίας του Εθνικού την σεζόν 2025/26.
22/08 @ 10:00
Τα δύο γκολ από ΑΕΚ και Ομόνοια την Πέμπτη μπορεί να μην έφεραν νίκες όμως δημιούργησαν ένα μεγάλο ρεκόρ για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.
19/08 @ 11:54
Εβδομάδα νέων Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τις ομάδες μας που συνεχίζουν στα Πρωταθλήματα της UEFA.
19/08 @ 11:14
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
BEST OF THEMASPORTS