Ακολουθήστε μας στο Google news

Η νέα ήττα της Νέας Σαλαμίνας από την Αλκή έφερε εκ νέου τον προβληματισμό και τα «μαύρα σύννεφα» πάνω από το στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων» και η Γ.Σ της Τετάρτης χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη και σημαντική. Η ιστοσελίδα μας Themasports επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο τύπου της Βαρωσιώτικης ομάδας, Δημήτρη Λάζο, ο οποίος μας έκανε τις δικές του τοποθετήσεις για το πως βρίσκει η επόμενη μέρα τη Νέα Σαλαμίνα μετά τη νέα ήττα που δέχθηκε. Δείτε τι μας δήλωσε ο Δημήτρης Λάζος: Για την αντίδραση και τις διαμαρτυρίες του κόσμου στο ματς με την Αλκή: «Αντιλαμβανόμαστε και συμμεριζόμαστε πλήρως τις ανησυχίες του κόσμου της Νέας Σαλαμίνας. Το ότι οι οπαδοί μας ξέσπασαν με τη νέα ήττα, είναι στο γεγονός ότι τρέφουν υπερβολική αγάπη γι αυτό το σωματείο. Συμμεριζόμαστε τις ανησυχίες του κόσμου μας, και τον καλούμε με ψυχραιμία και νηφαλιότητα να ρθεί στην Γ.Σ. της ερχόμενης Τετάρτης». Πως σας βρίσκει η επόμενη μέρα: «Σίγουρα η νέα ήττα μας βρίσκει απογοητευμένους, όμως θα περιμένουμε την καθοριστική Γενική Συνέλευση της Τετάρτης στην οποία θα παρθούν κρίσιμες και σημαντικές αποφάσεις, το νυν διοικητικό συμβούλιο προτίθεται να θέσει την παραίτηση του στη διάθεση της Γενικής Συνέλευσης και εκεί θα καθοριστούν όλα». Αν θα παρθούν κάποια μέτρα:«Για μέτρα δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Αν γίνει αποδεκτή η παραίτητηση του νυν Διοικητικού συμβουλίου στην Γενική Συνέλευση, τότε το νέο Δ.Σ που θα εκλεγεί θα είναι αυτό που θα αποφασίσει αν θα παρθούν κάποια μέτρα για να αλλάξει η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας. Γι αυτό επαναλαμβάνουμε ότι η Τετάρτη θα είναι αυτή που θα φέρει καθοριστικές εξελίξεις στο σωματείο.» «Είναι καθοριστική η Γ.Σ της Τετάρτης. Καλούμε άλλη μια φορά τον κόσμο να ρθεί με ψυχραιμία και νηφαλιότητα σε αυτήν, και το βράδυ της Τετάρτης μετά την Γενική Συνέλευση ευχόμαστε να βγούμε όλοι ενωμένοι με πρώτιστο μέλημα το καλό νοούμενο αυτού του σωματείου και να μπορέσουμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία», αυτό ήταν το καταλυκτικό σχόλιο του Δημήτρη Λάζου.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Όλοι τώρα θα αρχίσουν να λένε 6-6 και τι έγινε... Τίποτα δεν έγινε!»-ThemaSports
24/04 @ 20:24

«Όλοι τώρα θα αρχίσουν να λένε 6-6 και τι έγινε... Τίποτα δεν έγινε!»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Οθέλλου Κώστα Σακκά μετά το ματς με την Καρμιώτισσα.

ΕΡΕΥΝΑ από την Επιτροπή Δεοντολογίας για τρία παιχνίδια, το ένα πρώτης κατηγορίας (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)-ThemaSports
24/04 @ 09:12

ΕΡΕΥΝΑ από την Επιτροπή Δεοντολογίας για τρία παιχνίδια, το ένα πρώτης κατηγορίας (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, ενημερώνει ότι αποφάσισε να διερευνήσει τρεις αγώνες μετά από πληροφορίες ότι ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι. Ο ένας είναι για το Β' γκρουπ της Α' κατηγορίας...

Έκανε την ανατροπή η Δόξα και μαθηματικά ελπίζει! -ThemaSports
23/04 @ 20:54

Έκανε την ανατροπή η Δόξα και μαθηματικά ελπίζει!

Η Δόξα επικράτησε με 2-3 της ΑΕΖ για την 11η αγωνιστική των πλέι-αουτ.

Και στο τέλος... ΞΑΝΑ ισοπαλία!-ThemaSports
23/04 @ 18:56

Και στο τέλος... ΞΑΝΑ ισοπαλία!

Εθνικός και Απόλλωνας συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 3-3 (Μ.Ηλία 7', 76', Καμπρέρα 20'/ Μπακένγκα 63', 69', 90'+) για την 11η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Η ΑΕΚ το γύρισε, σήμερα «είναι απλώς Δευτέρα», αλλά θα είναι και στην επόμενη;-ThemaSports
22/04 @ 20:26

Η ΑΕΚ το γύρισε, σήμερα «είναι απλώς Δευτέρα», αλλά θα είναι και στην επόμενη;

Το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα δεν είναι μόνο ευτυχία, αλλά και υποχρέωση. Και οι τόσο λεπτές ισορροπίες του, δεν γίνεται να διαμορφώνονται κατά προσέγγιση.

Ζωντανή στη μάχη του τίτλου η ΑΕΚ!-ThemaSports
21/04 @ 20:53

Ζωντανή στη μάχη του τίτλου η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 (Λόπες 49', Τόνγκια 65') την Ομόνοια για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ και παραμένει ζωντανή στην μάχη του τίτλου!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ