Ακολουθήστε μας στο Google news
Την κουβέντα αυτή, αγαπητοί αναγνώστες, να είστε σίγουροι ότι θα την ακούσετε πολλές φορές τους επόμενους δυο μήνες. Θα "βγει" από τα στόματα υποστηρικτών άλλων μεγάλων ομάδων του νησιού...
Βασικά θα κάνουν "προτροπές" προς τους διοικούντες και τους τεχνικούς υπεύθυνους των ομάδων τους, να βρουν και να φέρουν επιθετικό περιοχής, ο οποίος να έχει τα χαρακτηριστικά του Γάλλου κανονιέρη της ΑΕΚ. Κυρίως να έχει το "δολοφονικό" ένστικτο του 31χρονου άσου.
Από τη στιγμή που είναι ο άνθρωπος, που κάνει τα αντίπαλα δίχτυα να αναστενάζουν στο πρώτο μισό της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, αναμενόμενο είναι να θέλουν όλοι τον "δικό" τους Φλοριάν Τολεμές.
Βεβαίως τέτοιας κλάσης παίχτες δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα να τους "ανακαλύψεις" ιδιαίτερα σε μια χειμερινή μετεγγραφική περίοδο. Ήταν τυχεροί πάντως οι τεχνικοί υπεύθυνοι της ΑΕΚ, που βρήκαν αυτό το "λαχείο" πριν ένα περίπου χρόνο.
Δείτε ΕΔΩ περισσότερα στοιχεία για την καριέρα του "τανκ" της ΑΕΚ
Ο Γάλλος άσος "μπάρκαρε" στο λιμάνι της Λάρνακας τον Ιανουάριο του 2017. Στη φετινή αγωνιστική περίοδο σε 11 αγώνες πρωταθλήματος έχει σημειώσει 12 τέρματα. Έχει σκοράρει 3 φορές στην Ευρώπη σε έξι αγώνες. Τη μισή περσινή χρονιά σε 13 αγώνες έβαλε 4 γκολ. Είχε και δυο συμμετοχές στο κύπελλο πέρσι, χωρίς να σκοράρει.
Στον Απόλλωνα... άνοιξε το κεφάλαιο της ενίσχυσης μετά από αρκετές αποχωρήσεις και την παραμονή των Λέουβενμπεργκ και Κουν.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS