Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Πορτογάλος επιθετικός της Ομόνοιας που αποκτήθηκε το καλοκαίρι και ακούει στο όνομα Ράφα Λόπεζ, ήρθε ως στήριγμα και για να δώσει βοήθειες αλλά και σημαντικές ανάσες σε κάποια παιχνίδια στον Ματ Νταρμπισάιρ ο οποίος από την περσινή περίοδο τραβάει το κουπί και όλο το βάρος στην κορυφή της επίθεσης του «τριφυλλιού».
Το κακό μαντάτο που ήρθε το απόγευμα της Κυριακής (26/11) και αφορούσε τον σοβαρό τραυματισμό του Άγγλου που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης περίπου για 3 με 4 βδομάδες, είναι μεγάλο πλήγμα για την Ομόνοια σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος καθώς έρχονται τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Απόλλωνα.
Ο τραυματισμός του Ματ φυσικά θα ανοίξει διάπλατα την πόρτα της ενδεκάδας στον Ράφα Λόπεζ. Ο φορ της Ομόνοιας από την Ιβηρική χερσόνησο μέχρι στιγμής στα παιχνίδια των «πρασίνων» που χρησιμοποιήθηκε κυρίως ως αλλαγή δεν έχει καταφέρει να προσφέρει τα αναμενόμενα, όμως τα νέα δεδομένα που προκύπτουν ίσως του δώσουν την ευκαιρία να παραμείνει στην αρχική ενδεκάδα και στα επόμενα ματς της ομάδας του.
Σίγουρα ο Ράφα Λόπεζ με τον τραυματισμό του Άγγλου, είναι πολύ πιθανόν να καθιερωθεί στο αρχικό σχήμα της ομάδας του (εξάρταται από τις επιλογές του Πάμπου), με τον τεχνικό της Λευκωσιάτικης ομάδας δίχως άλλη επιλογή να του δίνει φανέλα βασικού στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια που θα έχει να δώσει η Ομόνοια στο πρωτάθλημα.
Η καθιέρωση φυσικά του Πορτογάλου επιθετικού στην βασική ενδεκάδα και μετά την επιστροφή του Ντάρμπισαιρ θα εξαρτηθεί μόνο από τα δικά του πόδια, την δική του απόδοση αλλά και από την συνολική εικόνα που θα βγάλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο στους επόμενους αγώνες.
Ο Ράφα Λόπεζ όσο καιρό θα απουσιάζει ο περσινός πρώτος σκόρερ της Ομόνοιας και του πρωταθλήματος, θα κληθεί να αντικαταστήσει επάξια τον Ματ στα επόμενα ματς του "τριφυλλιού" και καλείται να αποδείξει ταυτόχρονα στον Πάμπο Χριστοδούλου ότι μπορεί κι αυτός με την σειρά του να αγωνιστεί εξίσου καλά στην «αιχμή» του δόρατος βγάζοντας τα «κάστανα από την φωτιά».
ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» το βράδυ της Κυριακής (13/05, 19:00) στο ΓΣΠ για την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ, σε ένα αμφίρροπο ντέρμπι το οποίο έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
11/04 @ 13:35
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.
11/04 @ 21:12
Τα στιγμιότυπα από τον αγώνα Εθνικός Άχνας-Καρμιώτισσα για την 4η αγωνιστική της Β’ Φάσης της Cyprus League by Stoiximan.
11/04 @ 21:00
Ο Εθνικός Άχνας βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Καρμιώτισσα αλλά με ανατροπή χάρις τα γκολ των Αντερέγκεν και Λίπσκι κέρδισε με 2-1
08/04 @ 17:33
Η Αστυνομία προχώρησε σήμερα στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου, ηλικίας 52 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κοινής επίθεσης, απειλής, και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, που διαπράχθηκε την Κυριακή, 06 Απριλίου, 2025, στην Πάφο.
BEST OF THEMASPORTS