Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Νέα Σαλαμίνα θα φιλοξενήσει την Αλκή στο γήπεδο «Αμμόχωστος» στις 18:00 το απόγευμα, με τις δύο ομάδες να έχουν ως πρώτιστο στόχο, την επιστροφή στις νίκες και την κατάκτηση των τριών βαθμών.
Οι δύο τεχνικοί των ομάδων, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης και ο Σάββας Δαμιανού επέλεξαν να παρατάξουν τις ομάδες τους ως εξής:
Νέα Σαλαμίνα: Kίρεφ, Κούσουλος, Γκράσι, Μιντίκκης, Κορέια, Νταμάχου, Ρέινολτς, Πόλιανετς, Μπριζίτο, Ρόκε, Μακρίεφ
Αλκή: Πάρντο, Φραγκέσκου, Ντουβεντρού, Νγκομό, Γουίλι, Χαρή, Αντρέου, Τιγκρουτζιά, Ιτούα, Φαμπρίτσιο, Ντιακιτέ
Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε απόψε (19:45) στο Βελιγράδι ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ενόψει του αυριανού (17/07, 22:00) επαναληπτικού αγώνα με αντίπαλο την Παρτιζάν στο Partizan Stadium, για τον Α' προκριματικό του Europa League. Τους ποδοσφαιριστές της Λαρνακιώτικης ομάδας εκπροσώπησε ο Χρβόγε Μιλίτσεβιτς.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS