Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Δόξα θα φιλοξενήσει την Ομόνοια στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία του Α' γύρου για τις δύο ομάδες.
Σε ένα παιχνίδι όπου εννιά(!) ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο όριο των καρτών, με το επόμενο παιχνίδι να είναι εξίσου σημαντικό και για τους δύο.
Σοάρες, Καντέ, Λόπες, Δημητρίου, Κατελάρης και Χριστοφή πρέπει να προσέξουν αν δεν θέλουν να χάσουν το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στην «Αρένα», ενώ οι Ρεδόνδο, Πίκολι, Σισοκό βρίσκονται στο όριο για τη Δόξα που αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική τον Ολυμπιακό.
Στα ημιτελικά του Champions League επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια η Άρσεναλ - Έκλεισε ραντεβού στους «4» με την Μπαρτσελόνα η αλύγιστη Ίντερ!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/04 @ 20:11
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 15 Απριλίου 2025, αποφάσισε τα πιο κάτω:
14/04 @ 17:53
Η ανακοίνωση.
14/04 @ 17:01
Ενημέρωση από τον ΚΟΑ στις ομάδες που αγωνίζονται στο Μακάρειο, πως το στάδιο θα κλείσει τις πόρτες του στις 4 Σεπτεμβρίου του 2025.
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
11/04 @ 13:35
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.
BEST OF THEMASPORTS