Ακολουθήστε μας στο Google news![](https://themasports.tothemaonline.com/assets/images/gnews.svg)
Ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του παρουσιάστηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ντέρμπι με την Ανόρθωση, ο προπονητής της ΑΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ.
Αναλυτικά:
"Ήταν ένα πολύ έντονο παιχνίδι με πολλές φάσεις και για τις δύο ομάδες, κυρίως στο Α΄ ημίχρονο. Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και θα έπρεπε να παίξουμε πολύ καλά, για να επιστρέψουμε με βαθμούς στη Λεμεσό.
Έδωσα οδηγίες να κοντρολάρουμε τα άκρα και τον χώρο του κέντρου της Ανόρθωσης και όταν δεχθήκαμε το γκολ, προσπαθήσαμε με όλη μας την ενέργεια να ισοφαρίσουμε και τα καταφέραμε.
Ξεκίνησε πολύ καλά η Ανόρθωση και μας έβαλε δύσκολα, αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος από την αντίδραση μας, όπως και από το ότι σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κλειστήκαμε.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετικό από το πρώτο, αφού δώσαμε χώρο στην Ανόρθωση, η οποία πίεσε κατά διαστήματα και προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε με ταχύτητα στην αντεπίθεση.
Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και επιστρέφουμε στη Λεμεσό με έναν βαθμό, τον οποίο άξιζαν οι παίκτες μου, στους οποίους δίνω συγχαρητήρια.
Είναι ένας μεγάλος μαραθώνιος το πρωτάθλημα και κάθε βαθμός, ειδικά εκτός έδρας σε τέτοιες έδρες είναι σημαντικός.
Σήμερα περίμενα ένα κίτρινο κύμα από τον κόσμο μας και αυτό που είδα με ικανοποίησε απόλυτα και τους ευχαριστώ πολύ για την παρουσία τους και τη στήριξη τους".
Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε σήμερα (12/02) στις 14:30 στο ΓΣΠ ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου, ενόψει του αυριανού (13/02, 22:00) αγώνα με αντίπαλο την Πάφο, για τα πλέι-οφ του Conference League. Τους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» εκπροσώπησε ο Κύπριος διεθνής επιθετικός, Ανδρόνικος Κακουλλής.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/02 @ 12:46
Πολύς θόρυβος για το τίποτα...
12/02 @ 10:48
Για το... πολύκροτο θέμα με το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του ΓΣΠ, όπου υπάρχουν 30 κάμερες εκτός λειτουργίας, μίλησαν στον ΣΠΟΡ FM η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Κυριακή Λαμπριανίδου και ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Γιάννος Ιωάννου.
12/02 @ 10:03
Η Αστυνομία ενημερώνει για τα μέτρα που θα ληφθούν για την ασφαλή διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσία – ΠΑΦΟΣ F.C., στο πλαίσιο του UEFA CONFERENCE LEAGUE 2024/2025, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 13.02.2025 και ώρα 22:00, στο Στάδιο ΓΣΠ, στη Λευκωσία
12/02 @ 00:06
Η Γιουβέντους πανηγύρισε τη νίκη επί της Αϊντχόφεν με 2-1 χάρη στο χρυσό γκολ του Εμπανγκούλα στο 82', που της έδωσε ένα μικρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς των playoffs στην Ολλανδία για την πρόκριση στους 16 του Champions League.
11/02 @ 23:58
Η Ντόρτμουντ πάτησε το γκάζι στο δεύτερο μέρος και με τρία γκολ πήρε μία μεγάλη νίκη 0-3 επί της Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα και πλέον έχει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στη ρεβάνς των playoffs για την πρόκριση στους 16 του Champions League.
11/02 @ 23:45
Ο Λιβάι Γκαρσία πραγματοποίησε την Τρίτη (11/2) το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Σπάρτακ Μόσχας στη φιλική ήττα από τη Ζενίτ με 0-3.
BEST OF THEMASPORTS