Ακολουθήστε μας στο Google news![](https://themasports.tothemaonline.com/assets/images/gnews.svg)
Ο Ερμής Αραδίππου δεν είχε ως τώρα κάποιο «διπλό» στο πρωτάθλημα. Έπρεπε να φτάσουμε στην 13η μέρα για να σημειώσουν οι «φτεροπόδαροι» ένα «μεγάλο» αποτέλεσμα, και μάλιστα με έναν αντίπαλο που τον «βυθίζει» πιο κάτω στη βαθμολογία.
Το σύνολο του Μιλόγιεβιτς έφτασε σε ένα πολύτιμο τρίποντο, που το έφερε στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο Άρης «έπεσε» στην 11η. Τα τέρματα των «φτεροπόδαρων» για το τελικό 0-2, σημείωσαν οι Εμεγκάρα (14΄), Ιμερέκοφ (57΄), με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να μη μπορεί να αντιδράσει σε κάποιο από αυτά, παρόλο που είχε δοκάρι με τον Μαραγκουδάκη (6΄) νωρίς.
Το ματς:
Οι δύο αντίπαλοι «πάτησαν» με όρεξη στο Τσίρειο στάδιο, με τον Άρη να χάνει μοναδική ευκαιρία νωρίς, όταν ο Χριστοφόρου (2΄) εντός περιοχής, αστόχησε στην κεφαλιά που επιχείρησε. Ο Φράγκος πήγε να «γράψει» την πρώτη ασίστ, αλλά ο Μαραγκουδάκης (6΄) έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι με τον Αραμπατζή να ηρεμεί όταν είδα την μπάλα να φεύγει από την εστία του. Οι Λεμεσιανοί κατέγραφαν ευκαιρίες, αλλά οι «φτεροπόδαροι» σκόραραν, από λάθος του Ευσταθίου.
Ο Τσούμου «πάτησε» περιοχή, γύρισε τη μπάλα στον Εμεγκάρα (14΄), με τον επιθετικό του Ερμή να σκοράρει με «βολίδα».
Στη συνέχεια, αντί να απειλήσει ο Άρης, έγινε το αντίθετο. Ο Ερμής πήρε την κατοχή της μπάλας, επέβαλε τον ρυθμό του, ενώ έχασε και ευκαιρίες για το 0-2 έως την ανάπαυλα, με τους Άλεξ Κωνσταντίνου (38΄), και Εμεγκάρα (43΄) να αστοχούν. Δίχως αμφιβολία, ο Νουρεντινόσκι «κρατούσε» την ομάδα του στη διεκδίκηση του βαθμού ή των βαθμών.
Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν άλλαξαν πολλά. Απλά, η ομάδα της Αραδίππου «καθάρισε» την υπόθεση νίκη. Το 0-2 ήρθε νωρίς, από φάουλ που εκτέλεσε ο Πατσέκο και την κεφαλιά που «έπιασε» ο Ιμερέκοφ (57΄), νικώντας για δεύτερη φορά τον πορτιέρο των «πρασίνων». Ο Άρης προσπάθησε να σκοράρει, έχασε ευκαιρίες με τον Γιούσεφ κυρίως, αλλά οι φιλοξενούμενοι «κράτησαν» ένα πολύτιμο τρίποντο που θα τους βοηθήσει αρκετά στη συνέχεια του «μαραθωνίου».
![](http://www.themasports.com/wp-content/uploads/2017/11/Maragoudakis.jpg)
Θυμίζουμε ότι μεσοβδόμαδα στο ΓΣΖ έχουμε το Ερμής - ΑΠΟΕΛ, ενώ ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΛ σε ένα δυναμικό - τοπικό «ντέρμπι» που αναμένεται να προσφέρει συγκινήσεις.
Οι συνθέσεις:
Άρης Λεμεσού (Χριστόπουλος): Νουρεντινόσκι, Μουλόπουλος, Ευσταθίου, Χριστόφορου, Φράγκος (46' Νικολίτα), Μαραγκουδάκης, Ντρομπαροφ, Παναγή (72' Εγκολό), Γιουσέφ, Αλέξε (72' Μετζέντοβιτς), Ράντου
Ερμής Αραδίππου (Μιλόγιεβιτς): Αραμπατζής, Ιμερέκοφ, Μάρτσινιουκ (74' Ταραλίδης), Εμεγκάρα, Τσούμου, Κωνσταντίνου, Ζαχάρια, Πατσέκο, Γκονσάλβες, Νταμτσέβσκι, Ψάλτης.
Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε σήμερα (12/02) στις 14:30 στο ΓΣΠ ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου, ενόψει του αυριανού (13/02, 22:00) αγώνα με αντίπαλο την Πάφο, για τα πλέι-οφ του Conference League. Τους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» εκπροσώπησε ο Κύπριος διεθνής επιθετικός, Ανδρόνικος Κακουλλής.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/02 @ 15:34
Ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει τη Τσέλιε για τα Play-offs του Conference League και ο πρώτος αγώνας θα γίνει την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στη Σλοβενία.
12/02 @ 12:46
Πολύς θόρυβος για το τίποτα...
12/02 @ 10:48
Για το... πολύκροτο θέμα με το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του ΓΣΠ, όπου υπάρχουν 30 κάμερες εκτός λειτουργίας, μίλησαν στον ΣΠΟΡ FM η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Κυριακή Λαμπριανίδου και ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Γιάννος Ιωάννου.
12/02 @ 10:03
Η Αστυνομία ενημερώνει για τα μέτρα που θα ληφθούν για την ασφαλή διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσία – ΠΑΦΟΣ F.C., στο πλαίσιο του UEFA CONFERENCE LEAGUE 2024/2025, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 13.02.2025 και ώρα 22:00, στο Στάδιο ΓΣΠ, στη Λευκωσία
12/02 @ 00:06
Η Γιουβέντους πανηγύρισε τη νίκη επί της Αϊντχόφεν με 2-1 χάρη στο χρυσό γκολ του Εμπανγκούλα στο 82', που της έδωσε ένα μικρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς των playoffs στην Ολλανδία για την πρόκριση στους 16 του Champions League.
11/02 @ 23:58
Η Ντόρτμουντ πάτησε το γκάζι στο δεύτερο μέρος και με τρία γκολ πήρε μία μεγάλη νίκη 0-3 επί της Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα και πλέον έχει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στη ρεβάνς των playoffs για την πρόκριση στους 16 του Champions League.
BEST OF THEMASPORTS