Ακολουθήστε μας στο Google news
Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού οι «γαλαζοκίτρινοι» έδειξαν τα «δόντια» τους στον Ολυμπιακό.
Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με απειλητικές διαθέσεις και άγριες διαθέσεις και πριν καλά - καλά συμπληρωθούν τα πρώτα δύο λεπτά του αγώνα, με μια «βολίδα» δια ποδός του Εμπεσίλιο ο ΑΠΟΕΛ μπήκε από νωρίς σε θέση οδηγού.
Το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων εν τούτοις δεν κατάφερε να δώσει γρήγορο ρυθμό στον αγώνα όμως, οι "γαλαζοκίτρινοι" ήταν αυτοί που έλεγχαν απόλυτα στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου τον ρυθμό του αγώνα χωρίς όμως να φτιάξουν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Ίσλι Χίντι.
Τελικά ο ΑΠΟΕΛ από το 20
ο λεπτό και μετά πάτησε κυριολεκτικά «γκάζι» και μέσα σε ένα δίλεπτο κατάφερε να «καθαρίσει» την αναμέτρηση με τους Σαλάι και Ντε Καμάργκο να χρίζονται σκόρερ και να ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο πρώτο μέρος. Τέσσερα λεπτά πριν από την ανάπαυλα ο ΑΠΟΕΛ έψαξε και βρήκε και τέταρτο τέρμα αυτή την φορά με δράστη και εκτελεστή τον Ζαχίντ.
Όσον για τον Ολυμπιακό κράτησε σε κάποια χρονικά διαστήματα, όμως φάνηκε η απειρία του και η αδυναμία του να κοιτάξει τον ΑΠΟΕΛ στα μάτια και να διεκδικήσει κάτι θετικό.Ενδεικτικό του γεγονότος αυτού ήταν ότι οι "μαυροπράσινοι" έπρεπε να περάσουν 38λεπτά να πατήσουν την περιοχή του Παρασκευά και να δημιουργήσουν καταστάσεις. Φυσικά το γεγονός ότι δέχθηκε και νωρίς τέρμα του Ολυμπιακού ίσως να άλλαξε και τα πλάνα του Χρυσή Μιχαήλ, ο οποίος σκεφτόταν σίγουρα διαφορετικά το ματς.
Με προπόνηση στο ΓΣΠ συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας για τον αγώνα του Σαββάτου με την Αυστρία εκτός έδρας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
BEST OF THEMASPORTS