Ακολουθήστε μας στο Google news
Πολλές διαφοροποιήσεις στην αρχική ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ απέναντι στον Ολυμπιακό Λευκωσίας για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μάλιστα, κάτω από τα δοκάρια ξεκινάει ο Παρασκευά, ενώ επιστρέφει ο Ορ στους βασικούς, με τον Μακρή να παίζει κορυφή παρέα με τον Ντε Καμάργκο.
Ας δούμε την ενδεκάδα: Παρασκευάς, Ρουέδα, Εμπεσίλιο, Ντε Καμάργκο, Ορ, Ζαχίντ, Σάλαϊ, Αντωνίου, Βούρος, Μερκής, Μακρής.
O πάγκος: Γουδίνιο, Πέρεθ, Ποτέ, Μπερτόλιο, Αλεξάνδρου, Γκρούμπατς, Φαρίας, Μοράις, Ανδρέου, Άδωνη, Σόουζα.
Η δημοσίευση του ΑΠΟΕΛ:
Δημοσιοποιεί τις τελικές του προθέσεις, σήμερα – αύριο ο ηγέτης της ΚΟΠ, ο οποίος βρίσκεται μισό βήμα πριν την υποβολή παραίτησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS