Ακολουθήστε μας στο Google news
Με πέντε αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε το Σάββατο (25/11) το απόγευμα η ένατη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας. Στο «Γρηγόρης Αυξεντίου» η πρωτοπόρος Ομόνοια Αραδίππου νίκησε τον ΑΣΙΛ με 2-1, ένα σκορ που ήρθε έπειτα από σπουδαία ανατροπή. Ο Σταύρος Νικολάου (53΄) έδωσε προβάδισμα στον ΑΣΙΛ και ο Θωμάς Τσίτας (79΄) ισοφάρισε σε 1-1 για τους φιλοξενούμενους. Η τελική «τούμπα» του σκορ, ήρθε από τον Ούρος στις καθυστερήσεις.
Στην Αθηαίνου ο τοπικός Οθέλλος έμεινε στο 1-1 στο ντέρμπι με την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 3ο λεπτό με τον Χριστοφή και η Καρμιώτισσα ισοφάρισε στο 69’ με τον Ανδρέα Κυριάκου.
Έκτη συνεχόμενη νίκη για την Αναγέννηση Δερύνειας και δεύτερη συνεχόμενη για την Ξυλοτύμπου. Αξίζει να σημειωθεί με το θεαματικό 3-5 πέρασε από την έδρα του Χαλκάνορα η ομάδα της ΠΑΕΕΚ, ενώ ανατροπή πέτυχε και η Αναγέννηση Δερύνειας επί του Εθνικού Ασσιάς με τελικό σκορ το 2-1. Στη δεύτερη θέση σκαρφάλωσε η ομάδα της Δερύνειας.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα της ένατης αγωνιστικής:
Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017
Ε. Ν. ΘΟΙ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ 1 4 ΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 1 0 ΑΟΑΝ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ
Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017
ΔΙΓΕΝΗΣ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ 1-4 Π.Ο. ΞΥΛΟΤΥΜΠΟΥ 2006
ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ 1-2 ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ 2-1 ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΣΙΑΣ
ΟΘΕΛΛΟΣ ΑΘΗΑΙΝΟΥ 1-1 ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ
ΧΑΛΚΑΝΟΡΑΣ ΔΑΛΙΟΥ 3-5 ΠΑΕΕΚ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ.
Απρόοπτο προέκυψε στην Ομόνοια μετά το φιλικό αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS