Ακολουθήστε μας στο Google news![](https://themasports.tothemaonline.com/assets/images/gnews.svg)
Η Ανόρθωση είναι έτοιμη να υποδεχθεί την ΑΕΛ στο μεγάλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής έχοντας ως μεγάλο στόχο φυσικά τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών, που θα την κρατήσουν στην κορυφή της βαθμολογίας για ακόμη μια αγωνιστική.
Ρεπορτάζ: Πάνος Λάρκος
Επιμέλεια:Παναγιώτης Τούμπας
Ναι μεν η «Κυρία» διατηρεί ένα καλό σερί αποτελεσμάτων και βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο κανείς από την ομάδα της Αμμοχώστου δεν υιοθετεί τον τίτλο του φαβορί στον σημερινό αγώνα, και αναγνωρίζουν ότι για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα κάλουνται όλοι να υπερβάλουν εαυτό.
Ο Ρόνι Λέβι όλες τις προηγούμενες μέρες φρόντισε να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του έτσι ώστε να παρουσιαστεί με την απόλυτη σοβαρότητα, πειθαρχεία και συγκέντρωση για να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο συγκρότημα του Μπρούνο Μπαλταζάρ.
Οι οδηγίες που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του ο Ισραηλινός τεχνικός είναι να αξιοποιήσουν την ταχύτητα τους από τα άκρα, την δημιουργικότητα του Ράγιος και την αποτελεσματικότητα του Καμαρά έτσι ώστε να σπάσουν την πολύ καλή και συμπαγή μεσαία και αμυντική γραμμή του αντιπάλου.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, όλες τις προηγούμενες μέρες ο Ρόνι Λέβι καθόταν σε «αναμέννα» κάρβουνα αφού μέχρι και την τελευταία στιγμή ο Πράνιτς, ο Σιντέλνφελντ και ο Μπανταλόφσκι ήταν αμφίβολοι για το ντέρμπι. Τελικά ο Ισραηλινός τεχνικός είδε και τους τρεις προαναφερόμενους να προπονούνται κανονικά στην τελευταία προπόνηση και τους συμπεριέλαβε στην αποστολή.
Ο Λέβι στον σημερινό αγώνα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Αρούς κάτω από τα δοκάρια.
Στην αμυντική γραμμή αναμένεται να πάρουν θέση ο Σιβού(δεξία) και ο Πράνιτς (αριστέρα) στα άκρα της άμυνας, και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Ντουγκλάο και Σίντελφελντ.
Στην μεσαία γραμμή ο Γκάντσεφ και ο Βίκτορ θα είναι οι δύο ανασταλτικοί μέσοι, με τον Οικονομίδη φυσικά να διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα. Την τριάδα του κέντρου θα συμπληρώσει ο Ράγιος ο οποίος θα πάρει τον γνωστό ρόλο του 10αριού.
Από εκεί και πέρα στην επίθεση τα δύο «φτερά» αναμένεται να τα καλύψουν ο Αμπντουλάγιεφ και ο Παλάνγκα και στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει θέση ο ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό Αμπουμπακάρ Καμαρά.
Φυσικά αν δούμε κάποια αλλαγή στην επιθετική γραμμή, αυτή θα είναι με τον Καλό να παίρνει φανέλα βασικού στην θέση του Αμπντουλάγιεφ.
Δυναμικό παρόν ο κόσμος…
Ο κόσμος της «Κυρίας» αναμένεται να δώσει δυναμικό παρόν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Τα συνεχόμενο θετικά αποτελέσματα και το γεγονός ότι η Ανόρθωση παραμένει σταθερά στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών των οπαδών της "Κυρίας" που θέλουν να στηρίζουν σε κάθε αγώνα και κάθε βδομάδα την ομάδα τους.
Στο αποψινό ντέρμπι αναμένεται να δώσουν το παρόν τους κοντά στους 6.000 φίλους της «Κυρίας» και με την δυναμική τους στήριξη θα προσπαθήσουν να σπρώξουν κι αυτοί με την σειρά τους του συγκρότημα του Λέβι προς την πολυπόθητη νίκη.
Ο ΑΠΟΕΛ στις 10:00 το πρωί αναχωρεί για την Σλοβενία ενόψει του αγώνα με την Τσέλιε για τον ενδιάμεσο γύρο στο Κόνφερενς Λιγκ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/02 @ 00:06
Η Γιουβέντους πανηγύρισε τη νίκη επί της Αϊντχόφεν με 2-1 χάρη στο χρυσό γκολ του Εμπανγκούλα στο 82', που της έδωσε ένα μικρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς των playoffs στην Ολλανδία για την πρόκριση στους 16 του Champions League.
11/02 @ 23:58
Η Ντόρτμουντ πάτησε το γκάζι στο δεύτερο μέρος και με τρία γκολ πήρε μία μεγάλη νίκη 0-3 επί της Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα και πλέον έχει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στη ρεβάνς των playoffs για την πρόκριση στους 16 του Champions League.
11/02 @ 23:45
Ο Λιβάι Γκαρσία πραγματοποίησε την Τρίτη (11/2) το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Σπάρτακ Μόσχας στη φιλική ήττα από τη Ζενίτ με 0-3.
11/02 @ 23:02
Με ένα καταπληκτικό σουτ του Γουέστον ΜακΚένι, η Γιουβέντους πήρε προβάδισμα κόντρα στην Αϊντχόφεν.
11/02 @ 22:53
Η Ρεάλ Μαδρίτης πίεζε ασφυκτικά τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά οι «πόλιτες» ήταν αυτοί τελικά που βρήκαν το γκολ, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να κάνει το 1-0.
11/02 @ 22:24
Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τάχθηκε κατά της ανακοίνωσης που έβγαλε η διοργανώτρια αρχή το πρωί της Τρίτης, τονίζοντας πως η Super League είναι συνεταιρισμός ομάδων και όχι τσιφλίκι.
BEST OF THEMASPORTS