Ακολουθήστε μας στο Google news
Mε ανακοίνωση του ο ΑΠΟΕΛ το μεσημέρι του Σαββάτου έκανε γνωστή την επισημοποίηση της συμφωνίας με την Ατλέτικο Παραναένσε.
Η σχετική ανακοίνωση:
Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη σύναψη ποδοσφαιρικής συνεργασίας μεταξύ της ομάδας μας και της Clube Atletico Paranaense από τη Βραζιλία.
Η συμφωνία είναι διετούς διάρκειας μέχρι και το Μάιο του 2019. Το περιεχόμενο της αφορά συνεργασία σε επίπεδο πρώτης ομάδας, ακαδημιών καθώς και συνεργασία σε επίπεδο τεχνογνωσίας σε όλα τα θέματα που άπτονται του ποδοσφαίρου.
Η συμφωνία υπογράφτηκε από τον πρόεδρο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, Πρόδρομο Πετρίδη και από τους William Thomas (Technical Director) και Christian Hening (Sports Director) της Clube Atletico Paranaense.
Ευελπιστούμε ότι αυτή η συμφωνία θα είναι δημιουργική και επωφελής για τις δύο ομάδες αφού στις μεταξύ μας συναντήσεις υπήρξε κοινή αντίληψη και πρόθεση, η συνεργασία να επεκταθεί για ακόμη περισσότερη διάρκεια.
Στον Απόλλωνα... άνοιξε το κεφάλαιο της ενίσχυσης μετά από αρκετές αποχωρήσεις και την παραμονή των Λέουβενμπεργκ και Κουν.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS