Ο Πάμπος Χριστοδούλου όλο αυτό το διάστημα και πριν από το παιχνίδι με την Δόξα Κατωκοπιάς σκέφτεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην ομάδα του κόντρα στην προσφυγική ομάδα.
Ο τεχνικός της Ομόνοιας βλέπει σε κάθε αγώνα το "τριφύλλι" να προσπαθεί και να θέλει να πάρει την νίκη, αλλά να μην μπορεί. Οι "πράσινοι" ίσως σε κάποια παιχνίδια να άξινα να έπαιρναν κάτι περισσότερο από αυτό που στο τέλος πήραν.
Έτσι με αυτά τα δεδομένα ο Πάμπος Χριστοδούλου είναι σε σκέψεις να προχωρήσει σε 3 ακόμη και 4 αλλαγές στο αρχικό σχήμα με στόχο να αλλάξει την προϋπάρχουσα κατάσταση και να φέρει την Ομόνοια σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων.
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (19/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους κατά τη διαφυγή τους, μετά το κάψιμο του άσπρου βαν.
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...