H ΑΕΛ με ανακοίνωση της το πρωί του Σαββάτου, ενημερώνει τους φίλους της Λεμεσιανής ομάδας ότι η προπώληση εισιτηρίων για το ματς με την Ανόρθωση θα συνεχιστεί μέχρι τις 13:00, ενώ παράλληλα κάνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο "Αντώνης Παπαδόπουλος".Η ανακοίνωση:
Συνεχίζεται από τις 09:00 έως τις 13:00 στο AEL Limassol Shop η διάθεση των εισιτηρίων για το αποψινό (19:00) ντέρμπι με αντίπαλο την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Τιμες εισιτηρίων
Κανονικό: 15€
Μαθητικό: 10€
Παιδικό: 1€
Η ΑΕΛ καλεί τον γαλαζοκίτρινο κόσμο που θα δώσει το παρόν του στον αποψινό αγώνα να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές μας με πάθος καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά πάντα μέσα στα σωστά πλαίσια! 🦁💪🏿💪🏻⚽️.
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (19/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους κατά τη διαφυγή τους, μετά το κάψιμο του άσπρου βαν.
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...