Με άκρως υποτιμητικά σχόλια για τον ΑΠΟΕΛ, υποδέχτηκε ο καταλανικός Τύπος το εμφατικό 6-0 της Ρεάλ Μαδρίτης.
Η καταλανική ιστοσελίδα "Sport" μετά το χθεσινό αποτέλεσμα μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τους «γαλαζοκίτρινους».
Το ρεπορτάζ της καταλανικής ιστοσελίδας για το χθεσινό ματς είχε τίτλο: «Ένας γελοίος ΑΠΟΕΛ ανέστησε τον Μπενζεμά και τον Κριστιάνο».
Μέσα στο άρθρο χαρακτηρίζουν τον ΑΠΟΕΛ ως «καρικατούρα ομάδας», σημειώνοντας πως: «Τελείωσε το παιχνίδι με έξι γκολ και χωρίς να δείξει την παραμικρή ένταση. Ένας τρόπος για να χάσει λίγη από την αξιοπρέπειά της μία ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ».
Με την αναμέτρηση Freedom24 Ένωση Νέων Ύψωνα - Ολυμπιακός άνοιξε σήμερα η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στον πρώτο όμιλο της δεύτερης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.