Ακολουθήστε μας στο Google news![](https://themasports.tothemaonline.com/assets/images/gnews.svg)
Μιλώντας στην εκπομπή «Όλα Μάλε» του SuperΣΠΟΡ FM 104.0, ο προπονητής του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Χρύσης Μιχαήλ, αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που υπήρξαν από τους οπαδούς της ΑΕΛ, όταν πήγε στον ΑΠΟΕΛ.
Ανάμεσα σε άλλα, είπε:
«Οι οπαδοί της ΑΕΛ πιστεύω ότι δυσαρεστήθηκαν τόσο πολύ, επειδή πρόσφερα στην ομάδα, αλλιώς αν δεν είχα προσφέρει, δεν θα ασχολούταν κανένας μαζί μου.
Δεν ήταν εύκολο να φύγω, αλλά το τότε συμβόλαιο με έσπρωχνε προς την έξοδο και ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει».
Η πίεση αυξήθηκε στο πρόσωπο του Μανόλο που πρέπει να κερδίσει πάση θυσία την Τσέλιε
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/02 @ 20:05
Διαβάστε όλα όσα είπε ο προπονητής της Πάφου, Χουάν Κάρλος Καρσέδο μετά την νίκη της ομάδας του επί της Ομόνοιας Αραδίππου με 2-0.
08/02 @ 17:30
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο πρόεδρός της, Βαγγέλης Μαρινάκης, έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τη συμπλήρωση 44 χρόνων από την τραγωδία της Θύρας 7.
07/02 @ 22:02
Με την αναμέτρηση Freedom24 Ένωση Νέων Ύψωνα - Ολυμπιακός άνοιξε σήμερα η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στον πρώτο όμιλο της δεύτερης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.
07/02 @ 21:19
Ο Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε για την αντίδραση του Γιόβετιτς μετά το τέλος του αγώνα.
07/02 @ 20:58
Ο Στέφαν Γιόβετιτς έγινε αλλαγή στο 72ο λεπτό του αγώνα, αντιδρώντας για την αλλαγή του.
07/02 @ 18:37
Ο Στεπίνσκι είναι και πάλι στις βασικές του Αναστασίου για τρίτο σερί αγώνα.
BEST OF THEMASPORTS