Μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας (20-11) στην τηλεοπτική εκπομπή «Τετ α τετ» ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης αποκάλυψε τις πιο όμορφες στιγμές του στη ζωή του και στην ποδοσφαιρική του καριέρα.
Όσον αφορά την πιο όμορφη στιγμή της ζωής του ήταν η γέννηση των δίδυμων κοριτσιών του, ενώ ποδοσφαιρικά το «μαγικό» (όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος) ταξίδι της πορείας του ΑΠΟΕΛ τη σεζόν 2011-2012 όταν βρέθηκε στους οκτώ του Τσάμπιονς Λιγκ.
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.