Η «Βασίλισσα» της Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης θα πάρει το αεροπλάνο για να μεταβεί στην Κύπρο σήμερα(20/11) το απόγευμα, κάθως αύριο (21/11) το βράδυ (21:45) θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ στο κατάμεστο από ΑΠΟΕΛίστες ΓΣΠ, για την προτελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι Ισπανοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους σε Ισπανικό έδαφος, και ο Ζινεντίν Ζιντάν ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα μπουν στο αεροπλάνο για να μεταβούν στο νησί μας.
Από την αποστολή όπως θα διακρίνεται απουσιάζει ο Ράμος (τραυματίστηκε στο ντέρμπι της Μαδρίτης),ο τερματοφύλακας Κέιλορ Νάβας αλλά και ο Μπέιλ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο αεροδρόμιο την Ρεάλ θα την περιμένει και το δικό της Κυπριακό λεωφορείο για να την πάρει στο ξενοδοχείο αλλά και στο γήπεδο.
Δείτε με ποιους 20 έρχεται η Ρεάλ:
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.