Ακολουθήστε μας στο Google news
Επιβλητική η ΑΕΚ πέρασε από το Δάσος το Σάββατο (18/11) αφού κέρδισε με 0-3 τον Εθνικό Άχνας και παρέμεινε για ακόμη μια αγωνιστική στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (με συγκάτοικο την Ανόρθωση).
Το συγκρότημα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ παρουσιάστηκε σοβαρό και πειθαρχημένο, επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και τώρα όλοι από αύριο (20/11) θα μπουν σε ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει του αγώνα κόντρα στην Πάφο. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο (25/11) και η ομάδα έχει ως αδιαμφισβήτητο στόχο την νίκη και τους τρεις βαθμούς.
Όλοι στο οικοδόμημα των Λαρνακέων είναι αισιόδοξοι και ελπίζουν πως τα καλά αποτελέσματα θα συνεχιστούν. Βλέπουν παιχνίδι με παιχνίδι και σκοπός τους σε όλα είναι η νίκη καθώς μόνο έτσι θα μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα και να εκπληρώσει τους στόχους που είχαν θέσει από την αρχή της χρονιάς.
Ο κόσμος είναι στο πλευρό της ομάδας, έρχεται μια δυάδα παιχνιδιών (Πάφος και Ομόνοια) στο ΑΕΚ Αρένα και οφείλει να δώσει βροντερό παρών για να κάνει η ομάδα δυο σημαντικές νίκες ενόψει της συνέχειας. Όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι, το ιατρικό δελτίο είναι καθαρό και έτσι ο Βάσκος κόουτς μπορεί να υπολογίζει σε όλους του τους παίχτες. Όλοι θα χρειαστούν, η χρονιά είναι μεγάλη και έτσι οφείλουν όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι έτοιμοι να αρπάξουν την ευκαιρία όταν τους παρουσιαστεί.
Στον Απόλλωνα... άνοιξε το κεφάλαιο της ενίσχυσης μετά από αρκετές αποχωρήσεις και την παραμονή των Λέουβενμπεργκ και Κουν.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS