Μια ζωή στην Τότεναμ θέλει να μείνει ο Χάρι Κέιν. Οι ομάδες που… ξεροσταλιάζουν για τον Άγγλο φορ είναι πολλές, αλλά ο ίδιος τις «γείωσε» με την τελευταία του δήλωση.
Για πάντα στην Τότεναμ!
Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει ο Χάρι Κέιν προς πάσα κατεύθυνση, παρά τα σενάρια που κυκλοφορούν για το μέλλον του 24χρονου επιθετικού που στη φετινή σεζόν έχει πετύχει ήδη 13 γκολ σε 15 ματς με τους Λονδρέζους.
«Ο στόχος μου να αγωνιστώ κατά τη διάρκεια ολόκληρής της καριέρας μου στην Τότεναμ. Έχουμε φανταστική ομάδα, εξαιρετικό προπονητή και προπονητικό κέντρο επαγγελματικού επιπέδου και φτιάχνουμε νέο γήπεδο. Αυτήν στη στιγμή μου ταιριάζουν εδώ και είμαι χαρούμενος», τόνισε σε δηλώσεις που έκανε στην «Bild» ο killer των «πετεινών».
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.