Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Σέρχιο Ράμος αποχώρησε τραυματίας από το χθεσινοβραδινό (18/11) ντέρμπι της Μαδρίτης μεταξύ Ρεάλ και Ατλέτικο και η συμμετοχή του στον αγώνα της Τρίτης (21/11, 21:45) με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, είναι αμφίβολη.
Το ευχάριστο πάντως για τον άσο της "Βασίλισσας", είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πολύ σοβαρό πρόβλημα, αφού όπως μεταδίδουν ισπανικά Μέσα, έσπασε τη μύτη του, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί στο ημίχρονο.
Όμως, είναι πιθανό να χρειαστεί να υποβληθεί σε μικροεπέμβαση και αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε δεν θα είναι στην αποστολή για το ματς με τον ΑΠΟΕΛ, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League...
Λογικά σήμερα ή το αργότερο αύριο, θα ξεκαθαρίσει το όλο ζήτημα.
Στα ημιτελικά του Champions League επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια η Άρσεναλ - Έκλεισε ραντεβού στους «4» με την Μπαρτσελόνα η αλύγιστη Ίντερ!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/04 @ 20:11
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 15 Απριλίου 2025, αποφάσισε τα πιο κάτω:
14/04 @ 17:53
Η ανακοίνωση.
14/04 @ 17:01
Ενημέρωση από τον ΚΟΑ στις ομάδες που αγωνίζονται στο Μακάρειο, πως το στάδιο θα κλείσει τις πόρτες του στις 4 Σεπτεμβρίου του 2025.
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
11/04 @ 13:35
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.
BEST OF THEMASPORTS