Ακολουθήστε μας στο Google news
Η μικρομεσαία ομάδα του πρωταθλήματος, που έχει τους περισσότερους παίχτες, που έχουν τα προσόντα να παίξουν σε πιο μεγάλες ομάδες του νησιού, ίσως να είναι η Αλκή.
Άλλοι μιλούν για τον Σεμέδο, άλλοι για τον Ντιγκρουζά, είναι και μερικοί που θεωρούν ότι ο σέντερ φορ Φαμπρίτσιο, θα μπορούσε να κάμει τη διαφορά σε πιο μεγάλο κλαμπ.
Ο υπογράφων έχει άλλη προτίμηση. Αν ήμουν προπονητής μεγάλης ομάδας, θα ζητούσα από τον πρόεδρο (αν είχε λεφτά φυσικά) να μου αγοράσει τον Μπιλάλ Χαμντί!
Τον δεξιό εξτρέμ της ομάδας της Ορόκλινης. Στο χθεσινό ματς με τον Απόλλωνα, υπήρχαν στιγμές που έκανε πάρτι στην πλευρά του. Είχε δυο κλασικές ευκαιρίες να βάλει γκολ προς το τέλος του ημιχρόνου. Στη πρώτη τον "ψώνισε" ο Βάλε, στην άλλη η μπάλα χτύπησε πάνω στον Ρομπέρζ και ακολούθως στο οριζόντιο δοκάρι...
Είναι 26 χρόνων, κατάγεται από την Αλγερία, είναι κάτοχος Γαλλικού διαβατηρίου.
Το βιογραφικό του δεν το λες εντυπωσιακό. Όμως πόσοι παίχτες που ήρθαν από τα αζήτητα, έκαμαν σπουδαία πράγματα σε κυπριακές ομάδες;
Με «χρυσό» σκόρερ τον Σεμέδο σε... «νεκρό χρόνο», ο Άρης λυτρώθηκε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», επικρατώντας της σκληροτράχηλης Ομόνοιας Αραδίππου με 0-1 για τη 2η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan και μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, έστω και με... «καρδιοχτύπια»!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
22/08 @ 13:04
Οι επιλογές της τεχνικής ηγεσίας του Εθνικού την σεζόν 2025/26.
22/08 @ 10:00
Τα δύο γκολ από ΑΕΚ και Ομόνοια την Πέμπτη μπορεί να μην έφεραν νίκες όμως δημιούργησαν ένα μεγάλο ρεκόρ για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.
19/08 @ 11:54
Εβδομάδα νέων Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τις ομάδες μας που συνεχίζουν στα Πρωταθλήματα της UEFA.
19/08 @ 11:14
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
BEST OF THEMASPORTS