Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Κώστας Φορτούνης αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στην αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό, χάνοντας την ευκαιρία για να «σπάσει» το ρεκόρ του Λάγιος Ντέταρι!
Ο Έλληνας μέσος στο 54ο λεπτό του αγώνα με τους Βοιωτούς έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα μετά από την παράβαση του Τριποτσέρη πάνω στον Κούτρη, ωστόσο η εκτέλεση του ήταν άστοχη και έφυγε άουτ από το αριστερό δοκάρι του Επασί.
Η αποτυχημένη του προσπάθεια σήμανε το πρώτο άστοχο πέναλτι σε αγώνα πρωταθλήματος για τον άσο από τα Τρίκαλα, που είχε προηγουμένως 11 σερί εύστοχες εκτελέσεις.
Μάλιστα, έχασε την ευκαιρία να «πιάσει» ή να ξεπεράσει τα 14 συνεχόμενα πετυχημένα πέναλτι του Λάγιος Ντέταρι.
Τελευταία φορά που είχε χάσει πέναλτι ο Φορτούνης, ήταν στις 4 Νοεμβρίου 2015, σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ εντός έδρας με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
Πηγή: sdna.gr
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS