Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Κώστας Φορτούνης αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στην αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό, χάνοντας την ευκαιρία για να «σπάσει» το ρεκόρ του Λάγιος Ντέταρι!
Ο Έλληνας μέσος στο 54ο λεπτό του αγώνα με τους Βοιωτούς έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα μετά από την παράβαση του Τριποτσέρη πάνω στον Κούτρη, ωστόσο η εκτέλεση του ήταν άστοχη και έφυγε άουτ από το αριστερό δοκάρι του Επασί.
Η αποτυχημένη του προσπάθεια σήμανε το πρώτο άστοχο πέναλτι σε αγώνα πρωταθλήματος για τον άσο από τα Τρίκαλα, που είχε προηγουμένως 11 σερί εύστοχες εκτελέσεις.
Μάλιστα, έχασε την ευκαιρία να «πιάσει» ή να ξεπεράσει τα 14 συνεχόμενα πετυχημένα πέναλτι του Λάγιος Ντέταρι.
Τελευταία φορά που είχε χάσει πέναλτι ο Φορτούνης, ήταν στις 4 Νοεμβρίου 2015, σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ εντός έδρας με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
Πηγή: sdna.gr
Τελευταίο φιλικό (18:30 ) του Άρη στην Αυστρία με αντίπαλο την Ουκρανική Polissya Zhytomir, πριν η «Ελαφρά ταξιαρχία» πάρει το αεροπλάνο επιστροφής στη βάση της.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS