Μια δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στην πρωτοπόρο ΑΕΚ δίνει σήμερα στην έδρα του ο Εθνικός Άχνας ο οποίος θέλει πόντους για να ξεκολλήσει από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.
Ο νέος προπονητής του Εθνικού, Γκιόργκι Τζιχράτζε αναμένεται να επιλέξει ως σύστημα το 4-4-2 με τον Μπογκατίνοφ να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια. Το αμυντικό κεντρικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Νταβόρ και Στόιτσεφ και στο δεξί άκρο της άμυνας θα τοποθετηθεί ο Σικάρσκι, ενώ στο αριστερό ο Φιλίποφ.
Στον άξονα θα κινούνται οι Παπαγεωργίου και Αρέστη, στο δεξί φτερό της μεσαίας γραμής ο Κυπριανού ενώ στο αριστερό ο Ενέσκου. Την δυάδα της κορυφής θα απαρτίζουν οι Χαραλάμπους και Ιλουρίντζε.
Μεγάλες απουσίες για την ομάδα της Άχνας αυτές των Κιπιάνι και Πιντσέλι καθώς είναι δυο από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του Εθνικού και σήμερα η ομάδα θα στερηθεί των υπηρεσιών τους.
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.