Το «αιώνιο» ντέρμπι ανήκει πλέον στο παρελθόν, με την Ομόνοια να καλείται να το αφήσει πίσω της όσο είναι νωρίς και να κοιτάξει την δύσκολη συνέχεια.
Αν εξαιρέσουμε το ματς με την Δόξα Κατωποπιάς την επόμενη αγωνιστική, τα άλλα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με ΑΕΚ και Απόλλωνα έχουν τεράστιο βαθμό δυσκολίας για το «τριφύλλι».
Τόσο το ματς με τους «κιτρινοπράσινους» όσο κι αυτό με τους «κυανόλευκους» τα αποτελέσματα ίσως καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την μοίρα των «πρασίνων» στον φετινό μαραθώνιο.
Πριν όμως από αυτά προηγείται το ματς κόντρα στην προσφυγική ομάδα με την Ομόνοια να καλείται να σηκώσει κεφάλι, και να παρουσιαστεί σοβαρή και πειθαρχημένη για να επιστρέψει στις νίκες.
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.