Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να βγάλει προς πώληση τον Γκάρεθ Μπέιλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτή τη φορά θα κινηθεί δυναμικά για την απόκτησή του.
Oι τραυματισμοί του Μπέιλ προβληματίζουν τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία σύμφωνα με τους Ισπανούς έχει πάρει την απόφαση να τον παραχωρήσει είτε τον Γενάρη είτε το ερχόμενο καλοκαίρι.
Παρά τους τραυματισμούς του Ουαλού άσου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κάνει δυναμικό «μπάσιμο» για την απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως υποστηρίζει ο Guardian.
Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Μπέιλ συνδέεται με τους «Κόκκινους Διαβόλους», με τη Ρεάλ ως τώρα να έχει δείξει διάθεση να μην μπει σε διαπραγματεύσεις.
Ωστόσο, τα δεδομένα έχουν αλλάξει και πλέον η Γιουνάιτεντ βρίσκεται τον δρόμο ανοικτό για τη μεταγραφή του Ουαλού άσου, ο οποίος θα αποτελέσει τον πρώτο της μεταγραφικό στόχο, αλλά μετά το τέλος της φετινής σεζόν.
sdna.gr
Ξανά στο εξωτερικό ο Πρόδρομος Πετρίδης για επαφές που σχετίζονται με τα οικονομικά του ΑΠΟΕΛ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/04 @ 20:11
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 15 Απριλίου 2025, αποφάσισε τα πιο κάτω:
14/04 @ 17:53
Η ανακοίνωση.
14/04 @ 17:01
Ενημέρωση από τον ΚΟΑ στις ομάδες που αγωνίζονται στο Μακάρειο, πως το στάδιο θα κλείσει τις πόρτες του στις 4 Σεπτεμβρίου του 2025.
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
11/04 @ 13:35
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.
BEST OF THEMASPORTS