Ακολουθήστε μας στο Google news

Δείτε πως διαμορφώθηκε η κατάταξη της EuroLeague 2017/18 μετά το τέλος της όγδοης αγωνιστικής, μαζί με τα οκτώ αποτελέσματα και το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής. Ονειρική εβδομάδα για το ελληνικό μπάσκετ, καθώς Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έκαναν (για δεύτερη φορά τα τελευταία δυο χρόνια) το 4/4 απέναντι σε Χίμκι, Φενέρμπαχτσε, Εφές και Ερυθρό Αστέρα. Οι δυο ελληνικές ομάδες ανέβηκαν ακόμη περισσότερο στην κατάταξη της EuroLeague μετά την 8η αγωνιστική, με τους Πειραιώτες να βρίσκονται πλέον στην κορυφή μαζί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τους πράσινους να ακολουθούν με μία νίκη λιγότερη. Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΓΔΟΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ MVP ΤΗΣ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: Νικ Καλάθης (Παναθηναϊκός) Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής: Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017 Χίμκι - Μακάμπι Τελ Αβίβ 69-77 Αναντολού Εφές - Παναθηναϊκός 81-82 Ζάλγκιρις Κάουνας - Μπασκόνια 77-97 Ρεάλ Μαδρίτης - Ουνικάχα Μάλαγα 89-57 Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Φενέρμπαχτσε 93-95 Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας 85-59 Αρμάνι Μιλάνο - Μπάμπεργκ 71-62 Μπαρτσελόνα - Βαλένθια 89-71 Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (9η) Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 Ζάλγκιρις Κάουνας - Αναντολού Εφές Μπάμπεργκ - Βαλένθια Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός Μπαρτσελόνα - Μακάμπι Τελ Αβίβ Ερυθρός Αστέρας - Μπασκόνια Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 Φενέρμπαχτσε - Χίμκι Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης Ουνικάχα Μάλαγα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας Πηγή: sport24.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λιόλιος: "Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλει να είναι στην Εθνική, ο Σπανούλης εμπνέει"-ThemaSports
11/05 @ 11:50

Λιόλιος: "Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλει να είναι στην Εθνική, ο Σπανούλης εμπνέει"

Ο Βαγγέλης Λιόλιος φιλοξενήθηκε στο ελληνόφωνο πρόγραμμα του κρατικού αυστραλιανού ραδιοφώνου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Εθνική Ελλάδα, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Βασίλη Σπανούλη.

Η Μπαρτσελόνα "χρυσώνει" τον Χεζόνια σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα δίνοντάς του το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην Ευρώπη-ThemaSports
11/05 @ 11:15

Η Μπαρτσελόνα "χρυσώνει" τον Χεζόνια σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα δίνοντάς του το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην Ευρώπη

Σύμφωνα με σειρά ισπανικών δημοσιευμάτων η Μπαρτσελόνα μπήκε στην κούρσα διεκδίκησης του Μάριο Χεζόνια και του δίνει ένα χρυσό συμβόλαιο για να τον κάνει δικό τους, αφού φέρεται να θέλει να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην Ευρώπη.

Γιαννακόπουλος για Ναν: «Στον δικό μου πάνθεον με Στόικο και Αλβέρτη»-ThemaSports
10/05 @ 15:36

Γιαννακόπουλος για Ναν: «Στον δικό μου πάνθεον με Στόικο και Αλβέρτη»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για μία ακόμα φορά αποθέωσε τον Κέντρικ Ναν.

Αταμάν: «Ο Γιαννακόπουλος κάνει τα πάντα, θα μείνω για πολλά χρόνια εδώ»-ThemaSports
10/05 @ 14:35

Αταμάν: «Ο Γιαννακόπουλος κάνει τα πάντα, θα μείνω για πολλά χρόνια εδώ»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε για την πρώτη του σεζόν στην Αθήνα, για τη σχέση του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τόνισε ότι θα μείνει κάτοικος Αθηνών για πάρα πολλά χρόνια.

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τα εισιτήρια του Βερολίνου-ThemaSports
10/05 @ 13:42

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τα εισιτήρια του Βερολίνου

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο για το Final-4 μπορούν να ξεκινήσουν τη διαδικασία.

Έβαλε «στο μάτι» τον Νικ Καλάθη!-ThemaSports
09/05 @ 22:40

Έβαλε «στο μάτι» τον Νικ Καλάθη!

Η Μονακό βρίσκεται στο... κατώφλι του Νικ Καλάθη, τον οποίον θέλει να κάνει δικό της το καλοκαίρι, όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με τη Φενέρμπαχτσε.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ