Ακολουθήστε μας στο Google news
Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (17/11) η προετοιμασία της ΑΕΛ, ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με αντιπαλο τη Νέα Σαλαμίνα στο Τσίρειο.
Τα νέα ήταν ευχάριστα, αφού σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, μόνο ο Άγγελος Γεωργίου προπονήθηκε σε ατομικούς ρυθμούς.
Οι υπόλοιποι συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα και είναι στη διάθεση του Μπρούνο Μπαλταζάρ. Εκτός από τον Ντόσα Τζούνιορ, ο οποίος αναμένεται να προφυλαχθεί, μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στις προπονήσεις της Εθνικής Κύπρου.
Να σημειώσουμε ότι πέντε παίκτες της ΑΕΛ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο παιχνίδι με τους "ερυθρόλευκους", αφού είναι στο όριο των δύο κίτρινων καρτών και με μία ακόμη, θα χάσουν το ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ανόρθωση.
Πρόκειται για τους Αϊρόσα, Λεόντσο, Αλνταϊρ, Λαφράνς και Σάσι... Δεν αποκλείεται μάλιστα, να είναι και οι πέντε στο αρχικό σχήμα, αν και αυτό φαντάζει δύσκολο.
Με τηλεοπτική δράση από EuroBasket ξεκινάει ο Σεπτέμβριος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
22/08 @ 13:04
Οι επιλογές της τεχνικής ηγεσίας του Εθνικού την σεζόν 2025/26.
22/08 @ 10:00
Τα δύο γκολ από ΑΕΚ και Ομόνοια την Πέμπτη μπορεί να μην έφεραν νίκες όμως δημιούργησαν ένα μεγάλο ρεκόρ για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.
19/08 @ 11:54
Εβδομάδα νέων Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τις ομάδες μας που συνεχίζουν στα Πρωταθλήματα της UEFA.
19/08 @ 11:14
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
BEST OF THEMASPORTS