Ακολουθήστε μας στο Google news
Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (17/11) η προετοιμασία της ΑΕΛ, ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με αντιπαλο τη Νέα Σαλαμίνα στο Τσίρειο.
Τα νέα ήταν ευχάριστα, αφού σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, μόνο ο Άγγελος Γεωργίου προπονήθηκε σε ατομικούς ρυθμούς.
Οι υπόλοιποι συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα και είναι στη διάθεση του Μπρούνο Μπαλταζάρ. Εκτός από τον Ντόσα Τζούνιορ, ο οποίος αναμένεται να προφυλαχθεί, μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στις προπονήσεις της Εθνικής Κύπρου.
Να σημειώσουμε ότι πέντε παίκτες της ΑΕΛ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο παιχνίδι με τους "ερυθρόλευκους", αφού είναι στο όριο των δύο κίτρινων καρτών και με μία ακόμη, θα χάσουν το ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ανόρθωση.
Πρόκειται για τους Αϊρόσα, Λεόντσο, Αλνταϊρ, Λαφράνς και Σάσι... Δεν αποκλείεται μάλιστα, να είναι και οι πέντε στο αρχικό σχήμα, αν και αυτό φαντάζει δύσκολο.
Ξανά στο εξωτερικό ο Πρόδρομος Πετρίδης για επαφές που σχετίζονται με τα οικονομικά του ΑΠΟΕΛ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/04 @ 20:11
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 15 Απριλίου 2025, αποφάσισε τα πιο κάτω:
14/04 @ 17:53
Η ανακοίνωση.
14/04 @ 17:01
Ενημέρωση από τον ΚΟΑ στις ομάδες που αγωνίζονται στο Μακάρειο, πως το στάδιο θα κλείσει τις πόρτες του στις 4 Σεπτεμβρίου του 2025.
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
11/04 @ 13:35
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.
BEST OF THEMASPORTS