Ακολουθήστε μας στο Google news

Πριν μερικές εβδομάδες όταν παραχώρησε συνέντευξη σε Ελλαδικό ΜΜΕ ο Φώτης Παπουλής, έμμεσα είχε πει ότι δεν θα τον χαλούσε να πάρει την κυπριακή υπηκοότητα για να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα. Τα τελευταία 24ωρα βγαίνουν πληροφορίες, ότι παίζει σενάριο να προχωρήσουν οι διαδικασίες για να πάρει κυπριακό διαβατήριο, ένας άλλος παίχτης του Απόλλωνα.

Ο λόγος για τον Εστεμπάν Σακέτι, ο οποίος ζει και εργάζεται στην Κύπρο από το καλοκαίρι του 2011.

Είναι και σε καλή ηλικία ο Αργεντινός χαφ, τα τελευταία 2,5 χρόνια που ανήκει στους κυανόλευκους της Λεμεσού, έχει κάμει τρομερή πρόοδο. Θα το δείξει ο χρόνος, αν όντως βρίσκεται στον… προθάλαμο για να γίνει συμπατριώτης μας ο ακούραστος χαφ του Απόλλωνα.

Την ίδια χρονιά με τον Σακέτι, είχε έλθει για δουλειά στην Κύπρο ο Ούρκο Πάρντο, πριν κανένα μήνα πήρε το διαβατήριο με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Πριν 4 μέρες έγραψε και την πρώτη του συμμετοχή με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στον φιλικό αγώνα με την Αρμενία.

Με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος και την έλλειψη πολλών αγωνιστικών ειδήσεων, τα τελευταία 24ωρα «έπαιξαν» ρεπορτάζ για παίχτες που υπάρχει πρόθεση ανανέωσης των συμβολαίων τους.  Ένας απ αυτούς είναι ο Ζοάο Πέδρο, ο οποίος εξελίσσεται τον τελευταίο ενάμισι χρόνο σε πολύ σημαντική μονάδα μέσα στο γήπεδο.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας Φανούρης Κωνσταντίνου, σε χθεσινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις, μίλησε γενικότερα για την πολιτική της διοίκησης. «Να ξέρετε ότι στον Απόλλωνα μαγειρεύουν, προτού πεινάσουν. Είναι θέμα διαδικαστικού χαρακτήρα για μας. Δεν μας βάζει καμία πίεση, αφού από την μέρα που ανέλαβε ο Νίκος Κίρζης τα ηνία της ποδοσφαιρικής ομάδας, δεν έχει χάσει κανέναν ποδοσφαιριστή, τον οποίο ήθελε να κρατήσει στον Απόλλωνα».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Βουλιάζει» η ομάδα του Τζιωνή - Συνεχίζεται το... «καψώνι» από τον προπονητή του-ThemaSports
23/06 @ 20:05

«Βουλιάζει» η ομάδα του Τζιωνή - Συνεχίζεται το... «καψώνι» από τον προπονητή του

Για ένα ακόμη παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα MLS, ο Μαρίνος Τζιωνής δεν αγωνίστηκε ούτε ως αλλαγή.

Στόχος της Άρσεναλ ο Νίκο Γουίλιαμς, αν ο Αρτέτα αποφασίσει να πάρει εξτρέμ!-ThemaSports
22/06 @ 20:09

Στόχος της Άρσεναλ ο Νίκο Γουίλιαμς, αν ο Αρτέτα αποφασίσει να πάρει εξτρέμ!

Δεν χρειάζεται εξτρέμ προς το παρόν η Άρσεναλ και για τον λόγο αυτόν, ο Νίκο Γουίλιαμς είναι ο πρώτος που ακούγεται στα μεταγραφικά ρεπορτάζ της. Ωστόσο, αν ο Μικέλ Αρτέτα ανάψει το «πράσινο φως» και αισθανθεί την ανάγκη να ενισχύσει την ομάδα του εκεί, ο Ισπανός θα αποτελέσει τον βασικότερο στόχο.

Ενημέρωση για τις εγγραφές / μεταγραφές ποδοσφαιριστών-ThemaSports
21/06 @ 14:11

Ενημέρωση για τις εγγραφές / μεταγραφές ποδοσφαιριστών

Άρχισε σήμερα Παρασκευή 21 Ιουνίου καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 9 Σεπτεμβρίου. 

Οι κληρώσεις των τεσσάρων Κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη και όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τους αντιπάλους τους-ThemaSports
19/06 @ 18:45

Οι κληρώσεις των τεσσάρων Κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη και όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τους αντιπάλους τους

Στα μέτρα και των τεσσάρων Κυπριακών ομάδων που θα συμμετάσχουν στα προκριματικά των τριών ευρωπαϊκών διοργανώσεων, είναι οι πιθανοί αντίπαλοι που προέκυψαν στις σημερινές κληρώσεις σε Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα και Κόνφερενς!

Καταρτίστηκε σε σώμα το Δ.Σ. της ΕΑΚ της περιόδου 2024-2027-ThemaSports
19/06 @ 16:49

Καταρτίστηκε σε σώμα το Δ.Σ. της ΕΑΚ της περιόδου 2024-2027

Σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 στο Ολυμπιακό Μέγαρο, καταρτίστηκε σε Σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ) για την τριετία 2024-2027.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ