Ακολουθήστε μας στο Google news

Έγινε σχετικός ντόρος με αφορμή τις προχθεσινές δημόσιες τοποθετήσεις του τεχνικού διευθυντή της ΚΟΠ, Σάββα Κωνσταντίνου. Για το ότι η εθνική ομάδα παραμένει μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.  Το τραγικό είναι ότι δεν ασχολήθηκαν όλα τα media του νησιού, με τις πολύ σοβαρές κουβέντες που βγήκαν από τα στόμα ενός έμμισθου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.  Η "μούγκα" μερικών Μέσων δεν οφείλεται μόνο στο ότι αποφεύγουν επιμελώς να προβάλλουν θέματα που βγάζουν στον αέρα οι ανταγωνιστές τους, αλλά ενδεχομένως και γιατί δεν θέλουν να "χαλάσει" η εικόνα μερικών ηγετικών στελεχών της ΚΟΠ.  Ο Αιχμηρός θα το πάει και κάπου αλλού το ζήτημα. Εύλογα διερωτάται κανείς, γιατί δεν παραιτούνται αυτοί που έχουν επιτελικές θέσεις στην επιτροπή εθνικών ομάδων, αφού ουδεμία πρόοδος παρουσιάζεται με την πάροδο του χρόνου... Άνθρωπος που διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Εθνικών ομάδων, πριν μερικά χρόνια, είχε τυχαία συνάντηση με συνεργάτη της στήλης.  Δεν του είπε και τα πλέον κολακευτικά λόγια, για τη νοοτροπία, αλλά και το πως λειτουργεί η επιτροπή που διαχειρίζεται τα ζητήματα των εθνικών ομάδων.  "Κατ' αρχήν αυτοί που έχουν την εξουσία, δεν θέλουν άλλους ανθρώπους με άποψη και διάθεση για αλλαγές. Θέλουν "γλάστρες" για να επιβάλλουν την πολιτική τους. Είναι και το άλλο. Εκείνο που τους ενδιαφέρει παραπάνω, είναι τα ταξιδάκια με τις αποστολές των εθνικών ομάδων".  Καμία έκπληξη δεν μας προκάλεσαν οι αναφορές ενός ανθρώπου, που έζησε από μέσα, τη λειτουργία του "αιώνιου καθεστώτος" της Ομοσπονδίας.  Και ένα άλλο απλό ερώτημα: Απ' αυτούς που συμμετέχουν στην επιτροπή εθνικών ομάδων, έχουν εισπράξει τη μυρωδιά του χόρτου. Εννοώ κλότσησαν καμιά φορά μπάλα στη ζωή τους; 
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στόχος της Άρσεναλ ο Νίκο Γουίλιαμς, αν ο Αρτέτα αποφασίσει να πάρει εξτρέμ!-ThemaSports
22/06 @ 20:09

Στόχος της Άρσεναλ ο Νίκο Γουίλιαμς, αν ο Αρτέτα αποφασίσει να πάρει εξτρέμ!

Δεν χρειάζεται εξτρέμ προς το παρόν η Άρσεναλ και για τον λόγο αυτόν, ο Νίκο Γουίλιαμς είναι ο πρώτος που ακούγεται στα μεταγραφικά ρεπορτάζ της. Ωστόσο, αν ο Μικέλ Αρτέτα ανάψει το «πράσινο φως» και αισθανθεί την ανάγκη να ενισχύσει την ομάδα του εκεί, ο Ισπανός θα αποτελέσει τον βασικότερο στόχο.

Ενημέρωση για τις εγγραφές / μεταγραφές ποδοσφαιριστών-ThemaSports
21/06 @ 14:11

Ενημέρωση για τις εγγραφές / μεταγραφές ποδοσφαιριστών

Άρχισε σήμερα Παρασκευή 21 Ιουνίου καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 9 Σεπτεμβρίου. 

Οι κληρώσεις των τεσσάρων Κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη και όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τους αντιπάλους τους-ThemaSports
19/06 @ 18:45

Οι κληρώσεις των τεσσάρων Κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη και όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τους αντιπάλους τους

Στα μέτρα και των τεσσάρων Κυπριακών ομάδων που θα συμμετάσχουν στα προκριματικά των τριών ευρωπαϊκών διοργανώσεων, είναι οι πιθανοί αντίπαλοι που προέκυψαν στις σημερινές κληρώσεις σε Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα και Κόνφερενς!

Καταρτίστηκε σε σώμα το Δ.Σ. της ΕΑΚ της περιόδου 2024-2027-ThemaSports
19/06 @ 16:49

Καταρτίστηκε σε σώμα το Δ.Σ. της ΕΑΚ της περιόδου 2024-2027

Σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 στο Ολυμπιακό Μέγαρο, καταρτίστηκε σε Σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ) για την τριετία 2024-2027.

Στην Αλκή ο Παπαθανασίου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
18/06 @ 13:42

Στην Αλκή ο Παπαθανασίου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η ανακοίνωση της Αλκής.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ