Ακολουθήστε μας στο Google news![](https://themasports.tothemaonline.com/assets/images/gnews.svg)
Η διοίκηση της Αλκής εξέδωσε ανακοίνωση, σχετικά με το γήπεδο προπονήσεων της Λαρνακιώτικης ομάδας.
Αναλυτικά:
«Με αφορμή πρόσφατες δημοσιογραφικές αναρτήσεις, σχετικά με τα γήπεδα προπονήσεων της ομάδας μας, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε τα πιο κάτω.
Η ομάδα μας ενοικιάζει ολόχρονα το κοινοτικό γήπεδο Πύλας για τις προπονητικές ανάγκες της σεζόν 2017-18.
Λόγω επανασποράς που γίνεται τώρα στο συγκεκριμένο γήπεδο, όπως και σε όλα τα γήπεδα, χρειάζεται κάποιος χρόνος για να επανέλθει ο χλοοτάπητας στο επιθυμητό επίπεδο, γι’ αυτό και αναγκαστήκαμε να μεταφέρουμε τις προπονήσεις μας προσωρινά σε άλλο γήπεδο.
Αυτό είναι ένα ζήτημα που είχαμε και τα προηγούμενα χρόνια και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Δ.Σ, κάνει διάφορες επαφές για να επιλύσει το πρόβλημα το συντομότερο».
Ο Ολυμπιακός κι ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ, η επένδυση στις υποδομές και η επένδυση για τα παιδιά, τα επόμενα βήματα μετά από το EuroBasket 2025 για την ανάπτυξη του αθλητισμού στη χώρα. Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνέντευξη στο Sport24.gr.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
07/02 @ 22:02
Με την αναμέτρηση Freedom24 Ένωση Νέων Ύψωνα - Ολυμπιακός άνοιξε σήμερα η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στον πρώτο όμιλο της δεύτερης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.
07/02 @ 21:19
Ο Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε για την αντίδραση του Γιόβετιτς μετά το τέλος του αγώνα.
07/02 @ 20:58
Ο Στέφαν Γιόβετιτς έγινε αλλαγή στο 72ο λεπτό του αγώνα, αντιδρώντας για την αλλαγή του.
07/02 @ 18:37
Ο Στεπίνσκι είναι και πάλι στις βασικές επιλογές του Αναστασίου για τρίτο σερί αγώνα.
07/02 @ 18:09
Ο Εβάντρο βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα της Ομόνοιας μετά από αρκετό καιρό για το πρωτάθλημα.
07/02 @ 17:22
Νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών ο Μιχάλης Σεργίου – Καταρτίστηκε σε Σώμα το 15μελες Δ.Σ.
BEST OF THEMASPORTS