Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι μέρες κυλάνε και το «αιώνιο» ντέρμπι πλησιάζει με τον Πάμπο Χριστοδούλου να κάνει αρκετές σκέψεις για την ενδεκάδα την οποία θα παρατάξει κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, με στόχο για να χτυπήσει το πολυπόθητο τρίποντο.
Αυτό που απασχολεί τους περισσότερους δεν είναι άλλο από την επιλογή του τερματοφύλακα που θα κληθεί να «καλύψει» τα δοκάρια του «τριφυλλιού». Μετά το λάθος του με την Ανόρθωση, ο Φελτχούιζεν πήρε την ευκαιρία του από τον Πάμπο Χριστοδούλου στο ματς με τον Άρη Λεμεσού στο Τσίρειο, αλλά φαίνεται ότι δεν μπόρεσε να την αρπάξει από τα μαλλιά, με την παρουσία το στο επερχόμενο ματς να είναι στον αέρα.
Επομένως η μία θέση που παίζεται κι αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό για το ντέρμπι, είναι αυτή του τερματοφύλακα, μια θέση η οποία την φετινή χρονιά «καίει», καθώς η Ομόνοια έδειξε ότι «πονάει» αρκετά από το ξεκίνημα της σεζόν. Ο Παναγή από την στιγμή που τον ταλαιπωρούσε (τον ταλαιπωρεί ακόμη) το πρόβλημα στον ώμο είναι εξαιρετικά αμφίβολος αν θα προλάβει να υπερασπιστεί τα δοκάρια της Ομόνοιας στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.
Ο Κύπριος πορτιέρο θα έχει μπροστά του ακόμα λίγες μέρες, και μέσα στις επόμενες προπονήσεις θα ξεκαθαρίσουν όλα αν ο Παναγή θα προλάβει ή όχι τον αγώνα της Παρασκεύης.
Σε περίπτωση που ο Διεθνής τερματοφύλακας δεν μπορέσει αν δηλώσει παρών, ίσως στο ντέρμπι (και για πρώτη φορά) από το ξεκίνημα της σεζόν να δούμε τον Αντρέα Χριστοδούλου να ξεκινάει ως βασικός κάτω από τα δοκάρια της Ομόνοιας.
Δελτίο Τύπου από την εταιρεία IC Markets για το νέο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ:
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS