Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΚΟΠ Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM Κύπρου για το φιλικό κόντρα στην Αρμενία εκτός έδρας, το προηγούμενο φιλικό κόντρα στη Γεωργία, τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη, αλλά και για τη συνέχεια:

Αναλυτικά τι δήλωσε:

Για το φιλικό κόντρα στην Αρμενία: «Υπάρχει αναμονή για το σημερινό φιλικό. Θα είναι δύσκολο και ανταγωνιστικό παιχνίδι κόντρα στους Αρμένιους και το ξέρουν αυτό οι παίκτες μας. Έγινε η προετοιμασία. Ο προπονητής θα ανακοινώσει την 11αδα σε λίγο στους ποδοσφαιριστές. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα και μια καλή εμφάνιση σήμερα». Για το φιλικό κόντρα σε Γεωργία: «Είχαμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο με ευκαιρίες. Σήμερα, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί και να αποφύγουμε τα λάθη σήμερα. Σήμερα έχουμε ένα νέο παιχνίδι, ο προπονητής θα κάνει και κάποιες αλλαγές, θα ξεκουράσει κάποιους άλλους. Ελπίζουμε να πάνε τα πράγματα καλύτερα σήμερα». Για το γενικότερο κλίμα στην Εθνική: «Το κλίμα είναι εξαιρετικό, τα παιδιά είναι ομάδα και χαίρονται όταν έρχονται στην Εθνική και ελπίζουμε αυτό το κλίμα να φέρει και τα ανάλογα αποτελέσματα στο γήπεδο για να πετύχουμε επιτυχίες στο μέλλον. Το κλίμα δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερο». Για τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη: «Ναι είναι ο δεύτερος σε συμμετοχές όλων των εποχών πίσω από τον Οκκά. Δεν έχω ακόμα πληροφορηθεί αν υπάρχουν κάποιες σκέψεις, όμως σίγουρα είναι κάτι που θα απασχολήσει την ΚΟΠ και κάτι θα γίνει για τον Κωνσταντίνο. Ένας παίκτης υπόδειγμα για την Εθνική μας με επαγγελματισμό και ήθος. Τόσα χρόνια αγωνίζεται σε ψηλό επίπεδο. Μιλά από μόνο του το γεγονός πως αντίπαλες ομάδες εξέδωσαν ανακοίνωση για τον ποδοσφαιριστή». Για τον Ντόσα Τζούνιορ: «Ο Ντόσα ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Θα κάνει εξετάσεις και δεν νομίζω να αγωνιστεί σήμερα. Περισσότερα θα γνωρίζουμε με την επιστροφή του στην Κύπρο. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι το σοβαρό. Προέρχεται από μεγάλη αποχή. Ο Μπεν Σιμόν δεν θα πάρει το ρίσκο, αλλά ήθελε να τον γνωρίσει και να τον ενσωματώσει με τους υπόλοιπους στο κλίμα της Εθνικής. Θα ήταν καλύτερα εάν έπαιρνε χρόνο συμμετοχής στα φιλικά παιχνίδια.Ο Ντόσα έχει πολλά ακόμα να δώσει και στην ΑΕΛ και στην Εθνική». Για τις υποχρεώσεις του Μαρτίου και ενδεχόμενα φιλικά παιχνίδια: «Υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες για τον Μάρτιο για φιλικά παιχνίδια. Ενδεχομένως να γίνουν και Ιούνιο αγώνες. Θα γίνει και η κλήρωση του Μουντιάλ για να ξέρουμε τις διαθέσιμες ομάδες. Όσο περισσότεροι αγώνες, τόσο το καλύτερο. Είναι και επιθυμία προπονητή». Για την τηλεοπτική μετάδοση του σημερινού αγώνα: «Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το κρατικό κανάλι της Αρμενίας. Θα υπάρξει ενημέρωση λίγο πριν την έναρξη του ματς αν μπορεί να μεταδοθεί και στην Κύπρο το παιχνίδι».
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λίγες ώρες για τη λήξη της πρώτης εβδομάδας στήριξης των Ιδρυμάτων Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart!-ThemaSports
20/05 @ 15:25

Λίγες ώρες για τη λήξη της πρώτης εβδομάδας στήριξης των Ιδρυμάτων Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart!

Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού τουρνουά #ΓιαΤαΠαιδιάΜας που διοργανώνει η ακαδημία «Top 11», οι τρέχουσες δημοπρασίες του Charity Idols Κύπρου στηρίζουν τα Ιδρύματα Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart, με σκοπό την υποβοήθηση του έργου που επιτελούν για τη στήριξη συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ