Νέος ηγέτης στο Δασάκι, στη θέση του Γιώτη Εγκωμίτη, που καλείται να σώσει την παρτίδα και η ομάδα του Εθνικού να παραμείνει για άλλη μία σεζόν στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος.
Ο Γκιόργκι Τζιχράτζε αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα και να «πιάσει» δουλειά, με σκοπό να οδηγήσει τον σύλλογο σε μερικές επιτυχίες που θα τον βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Ο Γεωργιανός είναι πενήντα ετών και έχει περάσει μέχρι και από τον πάγκο της Σαχτάρ Ντόνετσκ στην Ουκρανία.
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας, με Τίτλο « 51 χρόνια προσφυγιάς – Κυπριακό Ποδόσφαιρο»: Citius – Altius – Fortius. Συνδιοργανωτές ήταν ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Μιχάλης Χ’ Παντέλας.